Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd w Photoshop CS6
Nie jestem pewien czy to pomoże bo to raczej rozwiązanie gdybyś miał wersję trial ale spróbuj.

W lewym dolnym rogu Start, następnie uruchom i gdy się otworzy okno wpisz: regedit. Następnie szukaj folderów Adobe i je usuń. Jeśli się upewniłeś, że nie ma żadnego folderu Adobe, zainstaluj ponownie Photoshopa.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Usuń wszystkie dane związane z programem wyczyść rejestr zgodnie ze wskazówkami Niko.
Następnie pobierz oryginalną wersję PhotoShopa z oficjalnej strony Adobe za pomocą Adobe Application Manager.
Wtedy zobacz czy wszystko działa. Jeśli wcześniej działało to problemy ze zgodnością możemy wykluczyć.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości