Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blogi Literutopia i Mind Victory
Wchodzę sobie tutaj i patrzę, a tu takie fajne miejsce na pochwalenie się swoją stroną. Więc "nadejszła ta wiekopomna chwiła", w której dam Wam pole do popisu i pozwolę komentować, oceniać i krytykować do woli ( z tym, że każdy negatywny komentarz = ban) Haha Żartuje oczywiście.

Tak więc przyjrzyjcie się co tam wymodziłam. Kliknijcie w nazwy blogów, aby je obejrzeć.

Blog Literutopia - wyjątkowo subiektywny, powiedzmy literacki blog, na którym wyżywam się niemiłosiernie na tym co kocham, czyli na słowie pisanym. Nie mogłam się przemóc na koncentracji na jednym temacie. Będzie tu wszystko - recenzje, mini poradniki pisarskie, własna twórczość i co mi tam jeszcze do tego zakutego łba przyjdzie. Haha

Blog Mind Victory - blog poświęcony mojej drugiej po literaturze pasji, czyli ludzkiemu umysłowi. Techniki rozwoju osobistego, NLP, coaching, szybka nauka, czyli to, co lubię najbardziej.

Obejrzyjcie, przeczytajcie, oceńcie. Czekam na wasze spostrzeżenia.
  Odpowiedz