Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blokada konta na chomikuj.pl
Chomikuj zablokowało mi konto.
A jaką dostajesz wiadomość ? "Chomik czasowo zablokowany" czy "Chomik zablokowany"?.
Najlepiej skontaktuj się z administracją i wyjaśnij problem, być może Ci odblokują konto tak jak mi jakiś czas temu
na jaki adres pisać o odblokowanie konta?
Tu masz formularz kontaktowy. Poproś o powód blokady oraz (jeżeli jest taka możliwość) o usunięcie jej.

Kontakt >> http://chomikuj.pl/action/Help/GetHelpForm
Niedostępny
Nie żebym nie chciał pomóc, ale:

[Obrazek: VjeQaMZ.png]
[Obrazek: rTfOsMX.png]
[quote="nalkubaxd5" pid="139614" dateline="1425574067"]Nie żebym nie chciał pomóc, ale:

ale... użytkownik rajmek zapytał się godzinę temu...
Niedostępny
Tak, ale to odkop, mógł założyć nowy wątek...