Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blokady chomików przez programy
Ale chodzi o to że ja nie sprzedawałem transferu, (z tego konta) puki miałem na 2 koncie to nie było potrzeby.
Jak nie odblokuję to z przykrością będę musiał się pożegnać z chomikuj.pl i na pewno nie wrócę...
Ech...
  Odpowiedz
A oni to mają gdzieś jak kiedyś Rapidshare miał ludzi gdzieś...
  Odpowiedz
No pewnie tak, konta nie odblokują spoko już zablokowali... Nie ważne czy mają rację. Napisałem do nich przed chwilą ale zakładam że na końcu odpowiedzi będzie dopisek "Twoje konto nie może zostać odblokowane".
Ech...
  Odpowiedz
teraz prosze napisac ile osob uzywalo solution??
  Odpowiedz
Ja używałem.
  Odpowiedz
Ja nie używałem solution ani na koncie co zablokowali ani na tym co sprzedawałem.
Ech...
  Odpowiedz
Ja od razu jak pisałem z gościem to widziałem że to amator jeszcze uważał że nie miał takiego przypadku żeby z jego winy zablokowali haha.
  Odpowiedz
pawle ja już pisałem kilka razy na temat solution nikt mnie nie posłuchał
  Odpowiedz
kapiszon tylko ze jak damiano uzywal zapewne prawie wszystkich mozliwych programow do chomikuj to nie odziwo ze go zablokowali i jeszcze przyznal ze sprzedawal transfer
  Odpowiedz
Mi jak zablokowali chomiki podali identyczny powód no i ?... A nie miałem ani jednego pliku ani nic :)
  Odpowiedz