![[Obrazek: chomikuj.png]](https://lh4.googleusercontent.com/-cghuzXM27Qo/Ted6fldaSnI/AAAAAAAAAgI/ODoWYiwN0is/chomikuj.png)
screen 2
![[Obrazek: chomikuj1.png]](https://lh5.googleusercontent.com/-zZ7yEo5bbY4/Ted8nGelpZI/AAAAAAAAAgM/5XYuC9BBsxQ/s912/chomikuj1.png)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Blokowanie chomików za reklamowanie innych stron.
|
02.06.2011, 13:57
No i ja też dostałam punkty od chomikuj
![]() screen 2 ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie wiem co to z tego będzie, ale otrzymałem po raz trzeci rekompensatę. Najpierw tak jak cytowałem kilka postów wyżej kwotę lekko ponad 6000 x 2 - drugi przelew zapewne przez jakiś błąd lub pomyłkę. Ale tym razem otrzymałem przelew o wysokości 20 000 pkt. Mają niezłe zamieszanie.
Cytat:Witam serdecznie, A tutaj screen ze wszystkich trzech transakcji. ![]() W związku z tym, że zdublowali wpłatę na moje konto postanowiłem ich o tym powiadomić... i co się okazało??? Hmmm jakież było moje zdziwienie kiedy przeczytałem maila od obsługi chomikuj... Pozwólcie, ze przytoczę całą wiadomość. Cytat:Witam serdecznie, |