Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blokowanie chomików za reklamowanie innych stron.
No i ja też dostałam punkty od chomikuj

[Obrazek: chomikuj.png]

screen 2
[Obrazek: chomikuj1.png]
  Odpowiedz
Nie wiem co to z tego będzie, ale otrzymałem po raz trzeci rekompensatę. Najpierw tak jak cytowałem kilka postów wyżej kwotę lekko ponad 6000 x 2 - drugi przelew zapewne przez jakiś błąd lub pomyłkę. Ale tym razem otrzymałem przelew o wysokości 20 000 pkt. Mają niezłe zamieszanie.

Cytat:Witam serdecznie,
Bardzo przepraszamy za dokonanie blokady konta, która miała miejsce w ostatnim czasie. Było to niesłuszne z naszej strony działanie, wynikające z błędnej interpretacji wewnętrznych przepisów.
Chcielibyśmy poinformować, że zgodnie z polityką naszego portalu nie nakładamy sankcji za zamieszczanie reklam lub linków do innych serwisów na swoim koncie...
Proszę przyjąć 20000 punktów w ramach rekompensaty za dokonanie niesłusznej blokady konta.
Dołożymy wszelkich starań, aby dalsze chomikowanie przebiegało bez przeszkód.

Pozdrawiamy,
Administracja Chomikuj.pl

A tutaj screen ze wszystkich trzech transakcji.

[Obrazek: 0285fbdd7134b0b80fa884f835c19dbc.png]

W związku z tym, że zdublowali wpłatę na moje konto postanowiłem ich o tym powiadomić... i co się okazało??? Hmmm jakież było moje zdziwienie kiedy przeczytałem maila od obsługi chomikuj... Pozwólcie, ze przytoczę całą wiadomość.

Cytat:Witam serdecznie,

Dziękujemy za zgłoszenie oraz uczciwość. Rzeczywiście zdublowaliśmy transakcję
punktową. Punkty pozostawimy jednak w takiej ilości, jakie są obecnie dostępne na
Pana koncie. Życzymy tym owocniejszego chomikowania!

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Sara Pereira
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl
  Odpowiedz