Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blondynka pisze list do syna...
Hmm może i stare, ale śmieszne, a co śmieszne obok mnie nie przejdzie bez opublikowania :D
Zapraszam do przeczytania
[Obrazek: 481936_407869225936649_2092894009_n.jpg]
  Odpowiedz
Ale się uśmiałem.
Skąd żeś to wytrzasnął:P
  Odpowiedz
Najpewniej z ryjbuk.pl ;)
A co do listu to jest zarąbisty. :D Naprawdę, mocno się uśmiałem . :D Musiała pisać to prawdziwa blondynka. :D
  Odpowiedz
Nie mogę z tego listu , ten list jest zwałowy :D :-) . Jak można napisać parę linijek w liście . Najlepszy tekst wczoraj wrzuciłam pranię do pralki pociągnęłam za sznurek i pranie wsiąkło :D
  Odpowiedz
haha to na końcu o pieniądzach mnie kompletnie dobiło Haha
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Dodam, iż nie chce tutaj w żaden sposób obrazić blondynek ;]
Żeby nie było, że mam jakieś halo do wyżej wymienionych :F
  Odpowiedz
Cytat:Najpewniej z ryjbuk.pl

Widzisz jaki ja jestem spostrzegawczy, piszę jak byk ale oczywiście ja tego nie zobaczyłem:)
  Odpowiedz