Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do CHR zablokowany?
Ale miło teraz wrócić z pracy i przeglądać chomikowe rozmowy. Tylko 3 strony reklam najbardziej wytrwałych za 8 godzin, a jak boty pracowały to dochodziło do 20 stron. Dla mnie mogliby blokować wszystkie jak leci.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Faktycznie. To wygląda jakby ludzie wymarli, a to tylko boty zablokowane!
Nareszcie miło zaglądać.
  Odpowiedz
Nom, potwierdzam u mnie o połowę mniej reklam :) Hmm, zdarza się 1 reklama na 1 h :D A na chomiku 5-10-30 online :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Bot CMPro już działa. Wczoraj pobrałem zaktualizowaną wersję i działa jak wcześniej.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
Znowu się zaczęło. Strony zawalone reklamami! Dobrze, że po jednej od danego chomika. Choć zdażył mi się spam 15 jednakowych reklam pod rząd. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam cierpliwych!
  Odpowiedz
A ja mam pytanie jakie teraz programy do CHR działają bo przy wysyłaniu cmpro potrzebne wpisywanie kodu co 5 wiadomości ponoć , to bez sensu, są jakieś inne działające?
  Odpowiedz
A czytałeś że "bot działa już tak jak wcześniej" ?? Więc pomyśl co to oznacza..
  Odpowiedz
saturas napisał(a):A ja mam pytanie jakie teraz programy do CHR działają bo przy wysyłaniu cmpro potrzebne wpisywanie kodu co 5 wiadomości ponoć , to bez sensu, są jakieś inne działające?
Ja znam jeden działający i nie trzeba wpisywać co 5 reklam kodu tylko co 15 lub połączyć go z serwisem captchatrader.com i wtedy bot sam wpisuje captcha

dimix napisał(a):A czytałeś że "bot działa już tak jak wcześniej" ?? Więc pomyśl co to oznacza..
Wyskakujące kody co 5 reklam to nagroda dla użytkowników CMPro od administracji chomikuj, już niebawem CMPro będzie całkowicie zablokowany lub ograniczenie będzie jeszcze większe (kod co 1 reklamę)
  Odpowiedz
szalony, nie zgadzam się bo sam mam tego CMPro i działa co 15-10 reklam nie pamiętam dokładnie... I tak go nie używam, ale sprawdziłem z ciekawości. A nie używam dlatego że mam tak słabego neta że bardziej opłaca mi się ręcznie wysyłać.
  Odpowiedz
Witam ja mam co 5 reklam.
  Odpowiedz