Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do CHR zablokowany?
A skad mozna tego messangera pobrać ?
  Odpowiedz
(05.04.2012, 09:03)dimix napisał(a): szalony, nie zgadzam się bo sam mam tego CMPro i działa co 15-10 reklam nie pamiętam dokładnie... I tak go nie używam, ale sprawdziłem z ciekawości. A nie używam dlatego że mam tak słabego neta że bardziej opłaca mi się ręcznie wysyłać.

Dlatego że nie używasz to masz normalnie captcha ale weź uruchom program na 2 dni i zobaczysz że zaraz będziesz miał co 5 reklam kod.
CMPro jest kiepski na słabe łącza a to dlatego że jest źle zbudowany, łatwo go wykryć bo nie wysyła pewnych danych które każda przeglądarka normalnie wysyła.
  Odpowiedz
kalkulator777 napisał(a):A skad mozna tego messangera pobrać ?

Można go kupić za zł lub za chomikowe punkty.

Chętnym do podania linku do strony gdzie można kupić bota przypominam o 28 punkcie regulaminu ;)
---
  Odpowiedz
Mnie bot CMPro wywala błąd w statusie wysłanej wiadomości... Aktualnie uważam, że nic mi po tym bocie.
Co chwila coś nie działa bo chomikuj.pl wprowadza jakieś modyfikacje przez której bot nie działa.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
I znowu mniej reklam. Podobno znowu bot cmpro nie działa
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Blachu82 napisał(a):Podobno znowu bot cmpro nie działa

Bo (według moich informacji) była znów aktualizacja zabezpieczeń :)
---
  Odpowiedz
Aktualnie przy bocie użytkownika CMPro można wysyłac ile wlezie reklam bo nie wyskakuje pole z captcha :)
  Odpowiedz
Aktualizacja CMPro ma być już dzisiaj w nocy ;)
loony napisał(a):Update gotowy. Jeszcze dziś w nocy będzie dostępny.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Proszę nie odbiegać od tematu i pisać kto wysłał wiadomość do administracji chomikuj.pl dotyczącej nowej funkcjonalności.

O spamie i cmpro pisać w tym wątku: http://odjechani.com.pl/thread-7021.html
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
A powiedzcie mi jak go zaktualizować, bo nie używałem go już dosyć długo i teraz wyskakuje mi komunikat "Błąd podczas logowania".

[Obrazek: UXsuKKC.png]
  Odpowiedz