Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do chomikowych rozmów - który wybrać?
Witam, chciałbym się zapytać, czy znacie jakieś bezpieczne boty do chomikowych rozmów (żeby automatycznie wysyłało moje reklamy).

Z góry dzięki za pomoc.
  Odpowiedz
Na www.chomiczkuj.pl znajdziesz dobrego i bezpłatnego bota.
  Odpowiedz
bezpieczne to:
Chomik messenger pro oraz chomik sender. Oficjalne strony tych programów mogę podać na PW.

Bot z http://www.chomiczkuj.pl/ wysyła trochę wolno oraz aby działał trzeba mieć klucz. Dostać go można chyba kupując VIP.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Wcale nie, ja mam go za darmo używam, polecam. Wcale nie wysyła wolno, a wręcz natychmiast.
  Odpowiedz
Bynajmniej lepiej niż cmpro ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(24.08.2012, 21:39)Diablo09 napisał(a): bezpieczne to:
Chomik messenger pro oraz chomik sender. Oficjalne strony tych programów mogę podać na PW.

Bot z http://www.chomiczkuj.pl/ wysyła trochę wolno oraz aby działał trzeba mieć klucz. Dostać go można chyba kupując VIP.

Wystarczy wejść na chomiczkuj, ustawienia i tam na dole po prawej masz kod ;]
Wysyła bardzo szybko ;]
  Odpowiedz
davi100 napisał(a):Wcale nie, ja mam go za darmo używam, polecam. Wcale nie wysyła wolno, a wręcz natychmiast.
Czy jest darmowy to nie wiem ale wiem na pewno, że przy pierwszym uruchomieniu trzeba wpisać klucz.
[Obrazek: Przechwytywanie-1345838110.png]

W porównaniu do cmpro wysyła wolniej (testowałem u siebie na PC, a nawet na serwerze shell) :)

Edit:
Karrts napisał(a):Wystarczy wejść na chomiczkuj, ustawienia i tam na dole po prawej masz kod ;]
Wysyła bardzo szybko ;]
A no chyba, że tak :D bo ja klucz po znajomości zdobyłem :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(24.08.2012, 21:52)Karrts napisał(a): Wystarczy wejść na chomiczkuj, ustawienia i tam na dole po prawej masz kod ;]
Wysyła bardzo szybko ;]
Zgadzam się, ten kod VIP jest darmowy. Trzeba się tylko zarejestrować na stronie.
  Odpowiedz
jak ściągnąć bota z chomiczkuj.pl???

chomik sender jak wysyłam wiadomości to wszędzie pisze błąd (przy chomikach co do nich wysyłałem)???
chomik messenger pro znowu bład logowania sie na chomika???
czemu?????
  Odpowiedz
(24.08.2012, 21:55)Diablo09 napisał(a): Czy jest darmowy to nie wiem ale wiem na pewno, że przy pierwszym uruchomieniu trzeba wpisać klucz.
[Obrazek: Przechwytywanie-1345838110.png]

W porównaniu do cmpro wysyła wolniej (testowałem u siebie na PC, a nawet na serwerze shell) :)

Edit:
Karrts napisał(a):Wystarczy wejść na chomiczkuj, ustawienia i tam na dole po prawej masz kod ;]
Wysyła bardzo szybko ;]
A no chyba, że tak :D bo ja klucz po znajomości zdobyłem :P
Diablo CMPro do tego bota z chomiczkuj to większa konkuręcja mi na CMPro wysyła jak flaki z olejem 30 min wysyłania tylko 110 reklam ,a na chomiczkuj w 30 min 700 reklam jest różnica .. ;)
  Odpowiedz