Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do reklamy chr
Witam!
Mam pytanie który bot jest lepszy (szybszy) chomik messenger pro czy chomik sender? Proszę o prawdziwe odpowiedzi brane z własnego doświadczenia, a nie z wypowiedzi innych osób.
  Odpowiedz
Poszukuję bota do chomikowych rozmów.
  Odpowiedz
Albo chomiczkuj albo cmpro(płatny) :)
  Odpowiedz
ja polecam chomik messenger pro :D mam go od miecha i jest zajefajny :D
  Odpowiedz
Ja polecam Chomik-Sender, z resztą na forum jest cała masa podobnych tematów, wystarczy poszukać.
  Odpowiedz
Chomik Sender to ten z chomiczkuj.pl? jeśli nie to gdzie można go dostać i za ile? od dość dawna używam Cmpro i działa dobrze raz szybciej raz wolniej ale nie jest źle Ten bot spamer z chomiczkuj.pl wcale nie działa po włączeniu zaraz sam się wyłącza:(
(01.11.2012, 08:54)BDG napisał(a): Albo chomiczkuj albo cmpro(płatny) :)

używasz tego bota chomiczkuj? powiedz mi jak go włączyć żeby sie nie wyłączył też miałeś taki problem?
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
(01.11.2012, 17:47)indiana105a napisał(a): Chomik Sender to ten z chomiczkuj.pl? jeśli nie to gdzie można go dostać i za ile? od dość dawna używam Cmpro i działa dobrze raz szybciej raz wolniej ale nie jest źle Ten bot spamer z chomiczkuj.pl wcale nie działa po włączeniu zaraz sam się wyłącza:(

Masz tu oficjalny link do chomik sendera http://programy-chomikuj.pl/ (licencja 35zł, lub 750tys. pkt.)

Szalony mam jeszcze pytanie, czy na chomik senderze działa ten capthatrader?
  Odpowiedz
To zależy od użytkownika :)Messenger Pro ja używam tego od początku i bardzo jestem zadowolona Ok
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Ja polecam messenger pro, choć nie używałem chomika sendera
  Odpowiedz
Chodzi o to, że mam chomik messenger pro, ale kupiłem drugiego chomika z własnym upem. Chcę do niego zakupić program do reklamowania i znalazłem dużo komentarzy o chomik sender. Ponieważ mało osób posiada oba programy poprosiłbym o odpowiedź ile reklam wysyła chomik sender w 10min, a ja wtedy sprawdzę na chomik messenger Pro i sobie porównam. Zauważyłem też ciekawą opcję wysyłania reklam tylko do chomików maniac.
  Odpowiedz