Bot do usuwania wiadomości w CHR Chomikuj
|
||
14.05.2012, 18:26
Pisanie programów sterujących przeglądarką nie jest wcale takie trudne, więc nie wiele czasu zajęło mi pisanie tego programu, a efekt może ułatwić niektórym życie. Gdyby do chomika można było by napisać coś bardziej pożytecznego to bym to zrobił, ale chyba nic już nie jest potrzebne, a botów spamerskich nie piszę. Niektórzy po prostu lubią się czepiać i tyle.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... (14.05.2012, 18:26)swordancer napisał(a): Pisanie programów sterujących przeglądarką nie jest wcale takie trudne, więc nie wiele czasu zajęło mi pisanie tego programu, a efekt może ułatwić niektórym życie. Gdyby do chomika można było by napisać coś bardziej pożytecznego to bym to zrobił, ale chyba nic już nie jest potrzebne, a botów spamerskich nie piszę. Niektórzy po prostu lubią się czepiać i tyle. Pisanie programów sterujących przeglądarką to chwila roboty, ale żeby program działał szybko trzeba pominąć sterowanie przeglądarką. Do chomika można napisać wiele ciekawych programów, kilka już powstaje. Nie są to kolejne "spamerskie" programy, będą to programy użytkowe pomagające w zarządzaniu chomikiem itd. szczegółów nie mogę podać ale na pewno osoby mające więcej niż jedno konto będą zadowolone z programu.
15.05.2012, 00:38
Szkoda, że nikt nie robi programów na zamówienie. Myślę, że zainteresowanie byłoby spore.
15.05.2012, 10:36
Cytat:Szkoda, że nikt nie robi programów na zamówienie robią na zamówienie na allegro tu masz zobacz
Widzę, że zrobił się tu mały offtop. Jeśli chcecie pisać o programowaniu załóżcie nowy wątek bo się śmietnik zrobił.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
21.06.2012, 18:06
Dzieki za wymyslenie bardzo przydatnego programu , działa w 100% i nie zakłoca zadnych innych funkcji na chomiku ,polecam kazdemu
12.07.2012, 14:12
Program bardzo fajny
Tylko jak usunąć kilka tysięcy stron z reklamami w chr ): bo tym programem to by trwało pewnie ze 2 tygodnie
Włączasz na noc, ustawiasz czase kasowania 2s i rano nie masz około 28 tyś reklam. Na stronę masz 10 wiec 2800 stron zniknie.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş |