Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot na chomika Chomik Messenger PRO
A co ile masz kod capcha?
Tak z ciekawości...
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
jeśli chodzi o mnie to kod wrzucam co 12 :D
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
ROCKISNOTDEAD
Fakt, sender by przepisywał sam captcha, gdyby tylko captchatrader.com nie zamknięto 4 miesiące temu ... ;)
  Odpowiedz
ale jest stronka i działa gg Ok kontakt jest możliwy
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Nie korzystałem z tej strony i dlatego nie wiedziałem :)
Ja gdy korzystałem z darmowego bota od chomiczkuj miałem co 16 reklam.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
admin napisał(a):Wszystkie boty są wykrywalne i o wszystkich wie obsługa Chomikuj.pl
To że administracja wie o jakimś bocie nie znaczy że jest w stanie go wykryć, skąd ta pewność że bot tonego jest wykrywalny ?

Jeśli chodzi o zablokowanie botów to jedyny sposób aby to zrobić (przynajmniej w przypadku Chomik-Sendera) to wyłączenie chomikowych rozmów, żadne działania matematyczne czy inne wynalazki nie sprawdzą się i ja wam to gwarantuję.

Co do przepisywania kodów przez Chomik-Sender to na chwilę obecną program tego nie robi bo jak ktoś wcześniej wspomniał strona captchatrader nie działa, jednak wiem że trwają już prace (są na ukończeniu) nad wprowadzeniem do programu nowego systemu przepisywania kodów.
  Odpowiedz
Zapraszam do mnie po program [link usunięty przez moderatora]
  Odpowiedz
chomikuj0 napisał(a):Zapraszam do mnie po program [link usunięty przez moderatora]
Radzę tego bota nie pobierać nawet, no chyba że chcecie stracić konta :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz