Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Botox aplikowany 8 letniej dziewczynce!
Shocked 
Czytałem i własnym oczom nie wierzyłem. Dla mnie to okaz najczystszej głupoty. Tak wypowiada się matka 8 letniej Britney Campbell:

Cytat:- Chcę, żeby w przyszłości została gwiazdą. Kiedyś mi za to podziękuje!
-Więcej matek powinno robić to dla swoich córek

Kobieta regularnie funduje dziewczynce iniekcje z botoksu oraz depilację woskiem całego ciała. Uważa, że to pomoże 8-latce odnieść w przyszłości sukces.

Tak jak inne nastolatki, Britney lubi tańczyć do piosenek Lady Gagi, przymierzać różne stroje i nakładać makijaż. Jednak w jej przypadku te zainteresowania idą dużo dalej niż podkradanie mamie szminki. Każdego miesiąca dziewczynka kładzie się na kozetce i poddaje się zabiegowi wstrzyknięcia botoksu, przeprowadzanemu przez jej własną matkę.

Cytat:Tak jak inne nastolatki........

Przepraszam bardzo. Od kiedy 8 latka jest "nastolatką"???

Kerry, z zawodu kosmetyczka, kupuje odpowiednie substancje w Internecie. Aplikuje botoks swojej córce w okolicach czoła, ust i wokół oczu. Kobieta nie poprzestaje jednak na tym zabiegu. Przeprowadza również depilację woskiem całego ciała dziewczynki, aby zapobiec wyrastaniu włosków w okresie dojrzewania.

Według Kerry, 34-letniej samotnej matki, te potencjalnie niebezpieczne zabiegi gwarantują, iż Britney osiągnie status gwiazdy już jako nastolatka. – To, co robię dla Britney, zrobi z niej sławną osobę – mówi kobieta. – Wiem, że pewnego dnia zostanie modelką, aktorką lub piosenkarką. Przeprowadzanie takich zabiegów teraz sprawi, że zawsze będzie wyglądała na młodszą i zachowa gładką twarz na dłużej – dodaje Kerry.

Mała rekordzistka?

Brytyjka mieszkająca obecnie w San Francisco zapewnia jednak, iż wszystko co robi, jest bezpieczne. – Mam pewność, że ludzie czytający ten tekst pomyślą, że jestem nieodpowiedzialna – wyznaje. – Ale gwarantuję, iż zanim zaaplikuję botoks mojej córce, testuję go najpierw na sobie. Chciałabym zapewnić Britney jak najlepszy start w życiu, żeby było jej łatwiej zostać wielką gwiazdą.

Botox??? Świństwo do "tuningowania" ludzi. Największa ludzka głupota w/g mnie. Może i się powtórzę, ale jest zwolennikiem natury. Bądźmy sobą!!!

Inf.: kobieta.wp.pl

Odpowiedz
To jest dramat, bo nie mam na to innych słów. Taką matkę zamknąć w zakładzie dla obłąkanych, a nie żeby dziecku takie rzeczy robiła.
  Odpowiedz
Wariatka :D Ale tego nie zmienisz, i tak będzie robiła "swoje".
Za 15 lat będzie sztucznym potworem...
  Odpowiedz
Biedne dziecko. Nie wyobrażam siebie wstrzykiwania "jadu kiełbasianego " mojej córce ona w lipcu skończy 8 lat.
Ta kobieta chyba nie zdaje sobie sprawy z tego że aplikuje dziecku truciznę.
Żal mi jej głupoty dziewczynka za kilka lat będzie ludzkim cyborgiem który nie będzie potrafił się naturalnie uśmiechnąć.
Wyobrażam sobie podziękowanie które złoży matce.
  Odpowiedz
Kurde aż przeze mnie ciarki przeszły jak to czytałem, nie wiem jak można być aż takim zwyrodniałym potworem bo inaczej tego nazwać nie można
  Odpowiedz
Cytat:Wyobrażam sobie podziękowanie które złoży matce.
Kto wie...? Może córka okaże się w przyszłości równie szurnięta i będzie bardzo wdzięczna matce za to co robi ;P ?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości