EDIT: Lubię gotować - zapomniałbym dodać, a to istotna kwestia w moim życiu
Bry! Słów parę o przecinkach.
|
Wypadałoby się przywitać na dobry początek. Wpadłem na Was przypadkowo. Na co dzień jestem fotografem i grafikiem, mieszkam w Krakowie, choć może za jakieś parę lat znów życie mnie przegoni po Polsce Lubię dobre książki, muzykę, filmy także. Od czasu do czasu sam nawet coś napiszę. Nie lubię błędów ortograficznych za to cenie sobie przecinki, bowiem świadczą o kulturze pisania
EDIT: Lubię gotować - zapomniałbym dodać, a to istotna kwestia w moim życiu Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.12.2012, 16:54
pozitivni napisał(a):Nie lubię błędów ortograficznych za to cenie sobie przecinki, bowiem świadczą o kulturze pisaniaBaardzo dobrze! Plusujesz na wejściu Witamy w naszych skromnych progach, obyś zagościł na dłużej
04.12.2012, 16:54
Witaj ;]
Fajne przedstawienie
04.12.2012, 17:05
Witaj, zapraszamy częściej na forum
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.12.2012, 17:26
Cześć Mam nadzieję że będziesz pisał takie posty jak Vilandra lub Missfuneral lub Buhay Zawsze wyczerpujące odpowiedzi, wręcz możnaby powiedzieć że jest to taka jakby mini lektura Zapraszam !
04.12.2012, 17:42
A dziękuję, dziękuję, w kabo razie nie ukrywam, że sam popełniam czasem błędy ort. jesteśmy tylko ludźmi, ale biórko, a biurko to coś niezrozumiałego dla mnie Tak no cóż, hmm napisanie posta na ponad 144 znaki (czyli SMS) to raczej nic trudnego Have nice day ! A ja kończę pracę. A no i lubię gotować
04.12.2012, 18:07
pozitivni napisał(a):Have nice day !Have a nice day! Witaj, bardzo fajne i rzeczowe przedstawienie. Miło Cię poznać. Mamy tu kilka osób o podobnych zainteresowaniach do Twoich więc myślę, że miło spędzisz z nami wolny czas. Pozdrawiam
04.12.2012, 18:33
Bardzo ciekawa prezentacja - witaj i czuj się u nas dobrze!
pozitivni napisał(a):Nie lubię błędów ortograficznych za to cenie sobie przecinki, bowiem świadczą o kulturze pisaniaJuż Cię lubię.
04.12.2012, 21:31
Witam .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości