Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bug w TES V Skyrim
Tak sobie ruszyłem ostatnio Skyrima, bo na starym komputerze straciłem zapisy i pomyślałem, że warto sobie przygodę odświeżyć. Podczas rozgrywki w dodatku Dragonborn, napotkałem na dziwaczny bug, który postanowiłem nagrać, z resztą sami zobaczcie:

Później gdy moc krzyku minęła, smok zaatakował, a ja ten szkielet oczywiście ubiłem. Widziałem już mnóstwo bugów w tej grze, ale takiego jeszcze nie. Ogólnie się nimi nie przejmuję, bo gra mimo wszystko i tak jest b. dobrze dopracowana, więc na ma na co narzekać, ale to było dość zaskakujące i zabawne. :)
  Odpowiedz