Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Buka - Orchidee

Sprawdźcie pierwszy singiel promujący nadchodzącą płytę Buki pt. "Wspaniały widok na nic interesującego". Jaracie się?
  Odpowiedz
Jak to usłyszałem to męczyłem przez cały weekend bez przerwy. Teraz nie ma dnia bym nie przesłuchał tego kawałka. Jaram się niesamowicie, Buka to istny mistrz, rzadko kto potrafi wywołać swoją muzyką we mnie takie emocje ;)
  Odpowiedz
Co on zrobił z moją głową Auc heh

Wszystko dopięte na ostatni guzik tylko mam wrażenie, że kaleczył nos przed tym teledyskiem. Co nie zmienia faktu, że się jaram Ok
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Obczajcie to. No nie mam słów, zamiata większość sceny :D
  Odpowiedz
Bardzo lubię Bukę :D Orchidee the best, biały królik też, dorzuciłabym od siebie Wzniesmy toast, Zamknij oczy i kawałek pt. Nadzieja :) Płyta jak najbardziej na plus
  Odpowiedz