Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Burza wśród polskich vlogerów - YouTube i zarobki.
[Obrazek: YouTube-1342276616.jpg]
Burza wśród polskich vlogerów. Rock kontra Shogun.

Niedawno na polskiej scenie YouTube nastała nie miała atmosfera. Jeden z polskich
youtuberów a dokładniej mówiąc 🔍Shogun1978 opublikował film w którym
opowiada o zarobkach na yt a dokładniej mówiąc o zarobkach jednego z
najpopularniejszych a wręcz najpopularniejszego vlogera, 🔍RockAlone2k.
Sebastian w swoim filmie tłumaczy że średnio za 100 tyś wyświetleń Rock zarabia
50$. Oskarża go również o to iż do tak wielkiej sławy dotarł podstępem, wykorzystując
sławę (aktualnie 150 000 widzów) większych youtuberów tj. 🔍CTSG, 🔍JJayJokera czy
🔍MariiMagdalenyMoniki wykorzystując tagi. Dokładniej mówiąc wpisywał tam nicki
sławnych osób dzięki czemu znajdował się na listach w wyszukiwarce.

W dalszej części filmiku, Sebastian mówi iż Rock zrezygnował z pracy dla YT i jest
to jego jedyne źródło dochodu. Jak myślicie czy ma on racje? Piszcie swoje
odczucia o całej tej sprawie.

Film użytkownika Shogun1978

Odpowiedź RockAlone2k

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Z tobą się zgadzam , z tym z drugiego filmiku nie :)
  Odpowiedz
(14.07.2012, 17:08)raden__ napisał(a): Z tobą się zgadzam , z tym z drugiego filmiku nie :)

To nie ja wypowiadam się w filmie.
Zbieżność imion.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz