Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
ludek1111 - Kruchy słusznie zwrócił Ci uwagę na organizację.
To klucz do sukcesu. Ogromne free transfery najlepiej organizować
w jakieś znaczące dni. Takie akcje nabierają wówczas dodatkowej mocy (pary).
Uzyskasz wsparcie reklamowe ze strony forum od 1000GB w górę.
Jak organizacja będzie niejasna i kulawa - wsparcia nie będzie.
Jeśli chodzi o organizację to myślę że nie będzie problemów, cały czas szukam sponsorów, kilka osób ma mi dać jeszcze znać także czekam na odpowiedź, może też na tym forum jakiś sponsor się znajdzie ^^
(18.02.2011, 23:28)KruchyFix napisał(a): Nie do końca.
Ktoś kto za link wbije i pobierze za free co będzie chciał.
A hasło zrobi takie by nikt nie zgadł.
Masz rację , a rzeczywiście przy ukryciu może być że jakiś przekręt się robi.
Niebawem zrobię największe free jakiego jeszcze nie było w portalu ale to za jakiś czas. Bo teraz tego pełno.
19.02.2011, 23:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2011, 00:04 przez ludek1111.)
Dodałem kolejnych sponsorów i miałbym prośbę, mógłby mi ktoś poprawić ten kod do sponsorów co mam na stronie głównej? Te odstępy między ilością free, a avatarem się nie zgadzają...
Do barona: Napisałem to zanim na SB rozmawialiśmy :blush: