Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Było: 2000 GB free - Walentynki 2011!
Ja pobrałem 6 filmów, mogłem jeszcze więcej, bo free jeszcze było, ale net 1MB :/
  Odpowiedz
Serdeczne podziękowania dla tych co ofiarowali Wielkie FREE na Walentynki

Było Wielkie FREE 2155 GB i z tego się bardzo cieszę :)

..nie wszystko udało się idealnie, ale nie myli się tylko ten co nic nie robi, ja w każdym razie uważam iż jak na osobę nie będącą programistą poradziłam sobie i wszystko przebiegło w miarę poprawnie, a za małe niedociągnięcia .. sorki, następnym razem będzie lepiej bo mam już teraz info jakie są zagrożenia przy organizowaniu takiego wielkiego FREE...

a do malkontentów i krytykantów kieruję apel: zorganizujcie większe FREE niż 2105 GB to... pogadamy ...

Ps . chcę nadmienić iż wysłałam swe przeprosiny do jednego z organizatorów, którego pliki były udostępnione z małym opóźnieniem
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Witam, wiedziałem co będzie i ile, ostatni mail o ilości free dotarł do mnie dzisiaj (14 luty) o godz 22.02.
Nie pobierałem i nie obserwowowałem, tak ogólnie to chyba wyszło że spotkało się dwóch a wyszły z tego trzy różne zdania. To jest ogólnie znana cecha narodu polskiego.
Akcja sama w sobie była wielkim trickiem reklamowym dla "wielkich ofiarodawców" free transferu, tych co są na chomiku "od zawsze", posiadają szybki upload i są członkami tzw. "mafii chomikowej" (może dodatkowo jeszcze układy z administracją chomika???), inaczej mówiąc: "mam dużo będę miał jeszcze więcej bo inni zapracują na to".:P
Przypuszczam, że będą następne akcje tego typu (okazji w roku jest wiele), najbliższa ogólnie znana to np 8 marca.
Pozdrawiam wszystkich.

Ps. Tłumaczą się tylko winni.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Dobra ok ;) Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak chcemy. Może też troszkę z mojej winy, bo zrobiłem kłopot dając pliki dopiero dzisiaj.

Jeszcze jedno pytanie, ile free było w folderze? Nie chcę mi sie liczyc pobrań i dodawać, jednak wszędzie jest napisane, że sponsoruję 50GB kiedy było to 70GB.
  Odpowiedz
Witam i dziękuję za akcję FREE. Pobrałem chyba ze 6 filmów, potem wyszedłem do kuchni bo mi czajnik gwizdał, a jak wróciłem z herbatą to już było po wszystkim :-). Ogólnie bardzo fajna akcja. Nie przejmujcie się drobnymi niedociągnięciami! Raz jeszcze dziękuję Wam wszystkim i pozdrawiam
  Odpowiedz
(15.02.2011, 00:37)KruchyFix napisał(a): Jeszcze jedno pytanie, ile free było w folderze? Nie chcę mi sie liczyc pobrań i dodawać,

To niby kto ma to za Ciebie zrobić ?? Żenujący jesteś, najpierw robisz awanturę o pliki które udostępniłeś dziś, a później każesz liczyć pobrania. To, że jesteś szychą na forum nie uprawnia Cię do takiego zachowania :@. Ja ze swojej strony dziękuję za free ;)
  Odpowiedz
Mnie również udało się kilka filmów pozgarniać. ;) I rzeczywiście ruch był taki, że już po chwili brakło transferu. Dobra akcja, danke. Wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc przy okazji powiem, że poprzednia akcja (chociaż transferu było kilka razy mniej) bardziej mi odpowiadała. Ze względu na organizację i na większe zróżnicowanie udostępnianych plików. Tym razem postawiliście na filmy.
  Odpowiedz
Mile widziane akcje świetne rozdanie /szkoda że tak mało /
  Odpowiedz
Wielkie podziękowanie za free , Gosialima zrobiła dobrą robotę i dzięki jej za to , nie załapałem się wprawdzie na jedną pozycję na którą polowałem(zbyt szybko się wyczerpało free) ale i tak jestem zadowolony bo załapałem się jeszcze na dwa dobre filmy. Dobry pomysł żeby całe free było na jednym chomiku , szybko można sprawdzić gdzie jeszcze jest free i skorzystać z niego, Pozdrawiam dawców i organizatorkę .:D
  Odpowiedz
Tongue 
Pobrałem 11 filmów i 1 album muzyczny !
WIELKIE DZIĘKI ZA FREE !!!!!!!!!!
http://chomikuj.pl/karol6795
  Odpowiedz