Było: 2000 GB free - Walentynki 2011!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.02.2011, 23:28
Serdeczne podziękowania dla tych co ofiarowali Wielkie FREE na Walentynki
Było Wielkie FREE 2155 GB i z tego się bardzo cieszę ![]() ..nie wszystko udało się idealnie, ale nie myli się tylko ten co nic nie robi, ja w każdym razie uważam iż jak na osobę nie będącą programistą poradziłam sobie i wszystko przebiegło w miarę poprawnie, a za małe niedociągnięcia .. sorki, następnym razem będzie lepiej bo mam już teraz info jakie są zagrożenia przy organizowaniu takiego wielkiego FREE... a do malkontentów i krytykantów kieruję apel: zorganizujcie większe FREE niż 2105 GB to... pogadamy ... Ps . chcę nadmienić iż wysłałam swe przeprosiny do jednego z organizatorów, którego pliki były udostępnione z małym opóźnieniem
Witam, wiedziałem co będzie i ile, ostatni mail o ilości free dotarł do mnie dzisiaj (14 luty) o godz 22.02.
Nie pobierałem i nie obserwowowałem, tak ogólnie to chyba wyszło że spotkało się dwóch a wyszły z tego trzy różne zdania. To jest ogólnie znana cecha narodu polskiego. Akcja sama w sobie była wielkim trickiem reklamowym dla "wielkich ofiarodawców" free transferu, tych co są na chomiku "od zawsze", posiadają szybki upload i są członkami tzw. "mafii chomikowej" (może dodatkowo jeszcze układy z administracją chomika???), inaczej mówiąc: "mam dużo będę miał jeszcze więcej bo inni zapracują na to". ![]() Przypuszczam, że będą następne akcje tego typu (okazji w roku jest wiele), najbliższa ogólnie znana to np 8 marca. Pozdrawiam wszystkich. Ps. Tłumaczą się tylko winni.
15.02.2011, 00:37
Dobra ok
![]() Jeszcze jedno pytanie, ile free było w folderze? Nie chcę mi sie liczyc pobrań i dodawać, jednak wszędzie jest napisane, że sponsoruję 50GB kiedy było to 70GB.
15.02.2011, 00:37
Witam i dziękuję za akcję FREE. Pobrałem chyba ze 6 filmów, potem wyszedłem do kuchni bo mi czajnik gwizdał, a jak wróciłem z herbatą to już było po wszystkim :-). Ogólnie bardzo fajna akcja. Nie przejmujcie się drobnymi niedociągnięciami! Raz jeszcze dziękuję Wam wszystkim i pozdrawiam
15.02.2011, 01:43
(15.02.2011, 00:37)KruchyFix napisał(a): Jeszcze jedno pytanie, ile free było w folderze? Nie chcę mi sie liczyc pobrań i dodawać, To niby kto ma to za Ciebie zrobić ?? Żenujący jesteś, najpierw robisz awanturę o pliki które udostępniłeś dziś, a później każesz liczyć pobrania. To, że jesteś szychą na forum nie uprawnia Cię do takiego zachowania :@. Ja ze swojej strony dziękuję za free ![]()
15.02.2011, 01:49
Mnie również udało się kilka filmów pozgarniać.
![]()
15.02.2011, 10:01
Mile widziane akcje świetne rozdanie /szkoda że tak mało /
15.02.2011, 10:34
Wielkie podziękowanie za free , Gosialima zrobiła dobrą robotę i dzięki jej za to , nie załapałem się wprawdzie na jedną pozycję na którą polowałem(zbyt szybko się wyczerpało free) ale i tak jestem zadowolony bo załapałem się jeszcze na dwa dobre filmy. Dobry pomysł żeby całe free było na jednym chomiku , szybko można sprawdzić gdzie jeszcze jest free i skorzystać z niego, Pozdrawiam dawców i organizatorkę .
![]()
Pobrałem 11 filmów i 1 album muzyczny !
WIELKIE DZIĘKI ZA FREE !!!!!!!!!! http://chomikuj.pl/karol6795 |