Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Było: 50gb FREE na filmy! BuhaysWorld zaprasza! 13.08.2012 od godziny 21:00
[Obrazek: Free4.png]

50gb Free!

Free na chomiku BuhaysWorld! Obejmuje jedynie filmy z lektorem w formacie avi.
Link do folderu - LINK

Zaczynamy dziś (tj. 13.08.2012) o 21:00
  Odpowiedz
Co jest? Już 21 a jeszcze nie ma free :(
  Odpowiedz
Ruszyło punktualnie o 21:00 ;) Zostało jeszcze 11gb! Spieszcie się!
  Odpowiedz
I juz po, ja wykorzystalem ponad 30gb. :)
  Odpowiedz
I transferu już nie ma. Dzięki davi100. Jak miło, że myślisz o innych. :(
  Odpowiedz
Transfer wykorzystany. Kolejny Free przewidziany na weekend ;) Oczekujcie info na forum!
  Odpowiedz
Fatalnie przemyślane. Skorzystała 1 osoba a reszta jak zdążyła. Ale cóż, kto pierwszy ten lepszy.
Buhay następnym razem może podziel to na kilka transz i uruchamiaj w odstępach kilkuminutowych. Więcej osób się załapie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Następny transfer poprowadzę inaczej. Nie robiłem nigdy "Free promocji" i w sumie podjąłem spontanicznie tą decyzję ;) Cóż, będzie już tylko lepiej, a z minionej akcji wyniosłem już informacje zwrotne.
  Odpowiedz
Nie chciałabym smęcić, ale czy można by zrobić tak, żeby tematy informujące o free transferze były widoczne tylko dla zalogowanych?
Informację o free wraz z linkiem do folderu mógł zobaczyć każdy, nie tylko użytkownicy.
A skoro to miał być transfer dla Odjechanych to chyba tak nie powinno być. ;)
Można by też założyć np. jakieś hasło na folder i podać na forum. (To tylko sugestie).

Ogólnie akcja bardzo fajna. Dawno nie widziałam, żeby ktoś dawał aż 50 GB. :D
Trochę szkoda, że tak szybko się wyczerpał transfer. :(
  Odpowiedz
Scarab, miło, że podałaś swoje sugestie. Wy jesteście odbiorcami, i to wy korzystacie na free, dlatego chętnie przeczytam wasze propozycje usprawnienia takich eventów ;)
  Odpowiedz