Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Caesar91 - Portfolio
Pierwsza sprawa której nie mogę przeboleć to mocno zniekształcony obrazek w tle. Jak najbardziej zgadzam się z Suicider - nie jest Ci potrzebny Copyright, jeżeli już to jakiś znak wodny. Jak ktoś będzie chciał coś zwędzić to i tak da radę ;) Logo (ta tarcza) jest nierówno położona względem banerów ale to mały błąd, którego być może większość nie dostrzeże. Jeśli dałbyś radę to zrób z tych przycisków,banerów (pod tarczą) gifa ;) Świetnie by to wyglądało! + może mógł byś zanimizować dolny button żeby jeździł w poziomie. Ale to już takie tam dodatki. Pozdro
Niedostępny
  Odpowiedz
Poprawie to jak bede miał chwilkę czasu , dolny napis chciałem zanimować ale dzisiaj mi nic nie wychodziło, troche się zdenerwowałem ale aż tak źle chyba nie wyszło
  Odpowiedz
Tego nie powiedziałem - reklama spoko :D - tylko to tło popraw. Reszta to były propozycje ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
A co to tło źle wygląda , Czemu ?
  Odpowiedz
(18.02.2015, 18:07)androidplus napisał(a): Pierwsza sprawa której nie mogę przeboleć to mocno zniekształcony obrazek w tle.
:P
Niedostępny
  Odpowiedz
Ten obrazek w tej reklamie rzeczywiście bardzo zniekształcony, to od razu widać i męczy oczy :)
Co do praw autorskich to chodziło mi raczej o te regulaminki na chomikach typu: ,,ściągasz jeśli posiadasz kopie i masz usunąć w przeciągu doby.'' To jest dla mnie bez sensu.
Odnośnie tego copyright w chomikowej reklamie to nie mam nic przeciwko, tylko ten napis jest zbyt duży. Myślę że taki mały napis typu: Copyright by Caesar91 po prawej stronie nad linią by wystarczył. Bo tak to trochę tłumi ten apel o odwiedziny :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
OK Miała być poprawiona reklama i jest sory że tak długo ale nie miałem czasu, Zapraszam do oceny!

http://s2.ifotos.pl/img/Reklama-C_wxqsren.gif
  Odpowiedz
Super dokładnie oto mi chodziło :) Brawo
... Ikonka gg nieco rozciągnita ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Ikonke już poprawiłem dzięki za sugestie androidplus widze że się na tym znasz.
  Odpowiedz
Kolejna praca avatar są dwie wersje z innym kolorem napisu i nie wiem który lepszy ,

V1
http://s2.ifotos.pl/img/avatarmas_wnppeqw.gif
V2
http://s10.ifotos.pl/img/avatarmas_wnppwhe.gif
  Odpowiedz