Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Caesar91 - Portfolio
@Caesar91: Wiem, że nie wszystkie czcionki mają polskie znaki.
Ale dziwne, że czcionka ma Ó,Ś a nie ma Ć. Zapodasz nazwę fontu na PW?
Ale literówki to nie tylko to. Czasem zapominasz spacji, interpunkcji. Jak skończysz projekt sprawdzaj to jeszcze raz ;)
Odnośnie opisu głównego folderu to ten czerwony w polecanych jest strasznie oczoyebny :P Ale widzę, że projekt już zatwierdzony bo odwiedzałem tego chomika.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
(29.03.2015, 19:42)Suicider napisał(a): @Caesar91: Wiem, że nie wszystkie czcionki mają polskie znaki.
Ale dziwne, że czcionka ma Ó,Ś a nie ma Ć.

Niektóre czcionki są tworzone pod różne języki. Jest pewnie język, który ma w alfabecie Ó, Ś ale takiego Ć nie ma. Taka moja teoria.

Odpowiedz
Suicider może dlatego, że kopiuje regulamin z jednego menu do drugiego a ja tego regulaminu nie kopiuje tak samo z niektórymi tekstami. Czcionka nazywa się Wonder Comic i jest dostępna chyba tylko w Wixie to żadna tajemnica mogą wszyscy zobaczyć nie ma w niej ć, to co miałem wyczarować.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz