Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Captcha pojawia się z coraz większą częstotliwością.
Administracja wprowadziła zmianę, na mocy której kod captcha trzeba przepisywać częściej, niż jak to było dotychczas. Jeśli chodzi o chomikowe rozmowy, kod pojawiający się wcześniej co 13 wysłanych wiadomości, pojawia się co... 6/7 razy.
  Odpowiedz
No cóż, przez osoby które nie znają umiaru w spamowaniu zwykli użytkownicy będą musieli się męczyć z przepisywaniem tego syfu, a i tak zaraz ktoś znajdzie jakąś lukę czy coś i zaraz programy będą to omijać :)
  Odpowiedz
Te captcha strasznie mnie wkurza. Przy reklamowaniu się chcąc szybko wejść na innego chomika po wysłaniu reklamy okazuje się że wyskoczyła captcha. Na czymś takim marnuje się tylko czas. Niekiedy to przy wysłaniu pierwszej reklamy okrazu na start wyskakuje captcha.
  Odpowiedz
Trudno, ja mam co 5 i żyję..

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Było tyle nie spamować to by tak często nie wyskakiwała.
  Odpowiedz
I tak ma być! Może wprowadzili losowe zmienne. Mniej reklam to mniej spamu. ;)
  Odpowiedz
I tak nic już nie robię na chomiku więc mi to wisi.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz