Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chce kupić gre minecraft
Witam, chce kupić gre minecraft na llegro. Ale zauważyłem, że tam dają już gotowy login i hasło, a ja chciałbym moje dane itp. Może znajdziecie aukcje? Zależy mi na niskiej cenie.
  Odpowiedz
Według mnie nie opłaca się kupywać minecrafta szybko się nudzi lepiej zagraj na piracie . Jak tylko na allegro dają gotowe konta to napisz do sprzedawcy czy nie może Ci sprzedać samego klucza aktywacyjnego ..
  Odpowiedz
(23.12.2012, 13:08)Fighte3r napisał(a): Według mnie nie opłaca się kupywać minecrafta szybko się nudzi lepiej zagraj na piracie . Jak tylko na allegro dają gotowe konta to napisz do sprzedawcy czy nie może Ci sprzedać samego klucza aktywacyjnego ..

Ale oto chodzi że te konta są kradzione, dlatego szukam kodu Gift coda. Na dole piszą że zakaz zmieniania danych konta, to oznacza że chcą nas okraść.
  Odpowiedz
No to poszukaj innych sprzedających i tyle . Wujek google chyba Ciebie już zjada w całości .
  Odpowiedz
Ale szukam, są sami oszuści lub za drogo.
  Odpowiedz
Wiesz lepiej dopłacić więcej i mieć dobre konto , niż zapłacić grosze i stracić konto . Pomyśl nad moją wypowiedzią.
  Odpowiedz
Dlatego nie kupuje u oszustów. Mój kolega kupił za 50 zł i gra już rok. Ja też chce tak zrobić, więc śledzę teraz allegro.
  Odpowiedz
No to siedź na tym allegro . Powodzenia z kupnem :)
  Odpowiedz
Kup na oficjalnej stronie minecraft.net za ok. 90zł i będziesz miał pewność oryginalności klucza. Ja kiedyś kupiłem na allegro za 30zł i wszystko działa (niestety nie ma już takich aukcji), ale tak jak powiedział Fighte3r ta gra szybko się nudzi.
  Odpowiedz