Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chcieli byście się wszyscy spotkać w "realu" ??
Tak jak w temacie :) Bo ja bardzo :) A jak wy ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja osobiście nie ,jak narazie bo napewno bym nie znalazł ciekawego terminu. Ale nie mówie że nie z kilkoma osobami mam zamiar niebawem się spotkać twarzą w twarz. Będzie ciekawie...
  Odpowiedz
W realu mówisz?

[Obrazek: m.real.jpg]
2 tysiące odjechanych w realu? Ja w kolejce stał nie będę :D
  Odpowiedz
(08.06.2011, 19:47)KruchyFix napisał(a): W realu mówisz?

[Obrazek: m.real.jpg]
2 tysiące odjechanych w realu? Ja w kolejce stał nie będę :D
Hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Troche mnie to rozbawiło :D:D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Kruchy ale w realu są 52 kasy, Przynajmniej w tym koło mnie :D więc kolejki nie powinny być zbyt długie :D:D:D:D:D:D
  Odpowiedz
Dobra kerrax stoisz na końcu
  Odpowiedz
A po co my mamy stać w kolejce ?? Jak można posłać do kolejki Sylwka, i Rebeccę :D przynajmniej odkupiliby swoje grzechy :D:D
  Odpowiedz
Na Ciebie też coś znajdziemy ;)
  Odpowiedz
(08.06.2011, 20:15)kerrax napisał(a): Kruchy ale w realu są 52 kasy, Przynajmniej w tym koło mnie :D więc kolejki nie powinny być zbyt długie :D:D:D:D:D:D

Hehehe ja stoje pierwszy - bo największy. Co z tego że 52 kasy jak 3 kasjerki na zmianie... hehe
  Odpowiedz
Information 
Karolek - tak stoisz pierwszy, ale obok kas :D
Ochrona wychodzi na końcu :D
  Odpowiedz