"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Chcielibyście żyć w innych czasach?
|
21.08.2013, 10:44
Nagle na Waszej drodze pojawia się możliwość przeskoczenia do przeszłości lub przyszłości. Jaki byłby to okres i dlaczego?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.08.2013, 11:34
Gdyby była możliwość chciałbym się urodzić w roku 87-89.
Chciałbym pamiętać dokładnie jak rozwijały sie sqady hip-hopowe, ogólnie te czasy kojarzą mi się z najlepszymi głównie z opowieści brata który urodził się w tych latach i jego kolegów. Pozatym teraz byłbym pełnoletni a przed trzydziestką . Mógłbym robić prawko na motor, auto a tak to jedynie wiek mnie ogranicza. Łatwiej było nawiązać znajomości, ponieważ znacznie więcej młodzzieży uprawiało sport, by coś osiągnąć nie trzeba było mieć znajomości w urzędach. Ogólnie czuję sentyment do tamtych lat
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
21.08.2013, 11:41
Zdecydowanie chętnie przeskoczył bym do przyszłości,ponieważ wiedziałbym co mnie czeka za 100 lat.Wtedy bym wiedział przede wszystkim,czy moje marzenia się spełniły czy nie.Okres dla mnie był by ciekawy,pełen nie niespodzianek,nowych przygód,wyzwań,jakie by mnie czekały.A cod przeszłości to nie sensu żyć,bo co zepsuliśmy swoim życiu,czy zmarnowaliśmy to i tak tego nie naprawiamy.
Teraz całe życie pracuję na to, co będzie potem,co dzień się zastanawiam, co będzie się zemną działo.Chciałbym się przenieść choćby na jeden dzień,zobaczyć co mnie spotkało,wtedy by moje życie wyglądało inaczej,mój świat przewróciłby się do góry nogami na lepsze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
22.08.2013, 04:00
Chętnie skorzystałbym z takiej podróży w czasie, wybierając odległą przyszłość Przeleciałbym się na Marsa, podziwiał nowe technologie, może nawet stałbym się nieśmiertelny, za sprawą jakiegoś cudownego specyfiku, hmm, ciekawe. O ile sami nie zniszczymy świata przedtem, przyszłość będzie naprawdę fascynująca.
Do przeszłości nie ma co wracać - było minęło.
Zdecydowanie przyszłość, byłbym ciekaw co mnie czeka lecz z drugiej strony psuć sobie zabawę w grze "życie"? W sumie gdybym wiedział co mnie czeka życie było by nudne, pozbawione sensu. Odpowiadając na pytanie. Nie nie chciałbym żyć, czy też przenieść się do innych czasów. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
24.08.2013, 12:37
Do przyszłości mogłoby być ciekawie
Latające samochody, podróże w kosmos, sexowne mega ciasne kosmitki Dajcie mi wehikuł czasu!
piszę poprawnie
Hmm przyszłość powiadacie... a jak daleka?
Adikus napisał(a):sexowne mega ciasne kosmitkiDaję bańkę, że to tekst Buhaya "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
25.08.2013, 01:20
Taa, w moim stylu, ale nie pisaliśmy wcześniej z Adim na ten temat Buhay Style!
Mega ciasne kosmitki, w sensie, że ich uniformy, tak?
25.08.2013, 01:23
Bardzo optymistyczna wizja przyszłości, heh
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
25.08.2013, 01:31
(25.08.2013, 01:20)Buhay napisał(a): Mega ciasne kosmitki, w sensie, że ich uniformy, tak? No mnie tylko uniformy przyszły na myśl a Tobie? Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|