Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj Messenger - błędy, problemy
Mi nie przepisuje.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Stop pomagania!
No nie przepisuje myślę że nie ma co spamować więcej.
No i teraz musimy czekać aż autor zrobi by przepisywał znowu. Oby było to jak najszybciej :) najlepiej na jutro :D
Mi również Pisze o tym w innym temacie !
Czekamy aż Matiszon coś wyczaruje ;D
Stop pomagania!
Witam!
Widzę ze w każdym temacie o chomiczkuj, niewazne czy chodzi o propozycje, czy informacje piszecie o problemach albo błędach.
Proponuję aby w tym temacie opisywać błędy oraz problemy spamera, aby nie było offtopu w innych tematach.
Pozdrawiam.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
(13.11.2012, 18:14)Damianoslawp napisał(a): No i teraz musimy czekać aż autor zrobi by przepisywał znowu. Oby było to jak najszybciej :) najlepiej na jutro :D

Bardzo prawdopodobne że na pewno nie prędko to będzie.
mam ustawione i nie idzie...
jakby nie mogl kodu przepisac....
bo jak wejde na chomikuj i sam przepisze kod to dalej wysyla ale na nstepnym kodzie znow to samo...

EDIT:
srx nie zauwazylem postow powyzej:)
(13.11.2012, 17:59)matiszon napisał(a): Tak, kody się zmieniły. Litery nakładają się na siebie :X

Niektórych sam nie mogę rozszyfrować:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
(13.11.2012, 18:15)skyance napisał(a): Witam!
Widzę ze w każdym temacie o chomiczkuj, niewazne czy chodzi o propozycje, czy informacje piszecie o problemach albo błędach.
Proponuję aby w tym temacie opisywać błędy oraz problemy spamera, aby nie było offtopu w innych tematach.
Pozdrawiam.

Popieram nie będzie spamu i mi będzie łatwiej to czytać.

Po za tym, takiego rozwoju sytuacji że zmienią kody captcha można było się spodziewać.
Na pewno inni użytkownicy zaczęli raportować do chomikuj to że pojawił się program który "potrafi" przepisywać kody.