Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj Messenger - liczba chomików w bazie
adi211 według mnie nie robi tego specjalnie :) a z resztą programik jest dobry sam przepisuje captcha itd. A 6 zł z groszami sms wysłać to mało jak na miesiąc według mnie :)

Jeśli nie masz telefonu (choć teraz każdy ma ale zdarza się że nie) to wyślę ci tego smsa :D
  Odpowiedz
Ciekawi mnie co jeszcze można dodać do tego programu. Według mnie miał już wszystko co potrzeba.

Damianoslawp za taki program zapłaciłbym nawet dużo więcej niż 6zł. Właśnie przedłużyłem na kolejny miesiąc :)
  Odpowiedz
A więc co dojdzie:
- Menadżer kont (Będzie można w spamerze zapisać więcej niż 1 konto)
- Guzik wyczyść listę
- Automatyczne zapisywanie ustawień
- Możliwość wyłączenia opcji pomijania chomików gdzie już jest wiadomość
- Oczywiście nowy wygląd mam nadzieje że wygodniejszy
- Myślę że troszkę zoptymalizowany
- I zlikwidowany błąd, gdy były wyłączone chomikowe rozmowy to nie wysyłał też PW

I to chyba tyle.

adi211 napisał(a):Pewnie teraz wszystkim się premium kończy to dodajesz nowe opcje żeby przedłużyli
Brawo
  Odpowiedz
No to czekamy czekamy:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Ja proponuję dodać funkcję zapisu listy, żeby po włączeniu programu pojawiła się lista, którą wysyłaliśmy wczoraj, tyle że bez zaspamowanych chomików. Co wy na to ?
  Odpowiedz
skąd mogę pobrać tego bota ?
  Odpowiedz
Fajnie by było jak można by wyszukiwać chomiki według kategorii MANIAC, EXPLORER itp.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
:D ja wczoraj kupiłem premke ;D i Nie narzekam
Stop pomagania!
  Odpowiedz
(11.11.2012, 16:41)kubusk180 napisał(a): skąd mogę pobrać tego bota ?

Ze strony chomiczkuj.pl ale musisz wykupić premium sms-em za 6zł na miesiąc
  Odpowiedz
Mi po tej aktualizacji śmiga aż miło dużo szybciej mi wysyła i dużo szybciej kosy przepisuje góra 10 sekund w starszej wersji zdażało się że nawet pół minuty przepisywał. Nie wiem czy to coś autor robił czy to chwilowe tylko ale mam nadzieję że to robił i tak ju zawsze szybko będzie przepisywał :D
  Odpowiedz