Chomiczkuj.pl
|
Funkcja ta zostanie dopóki chomikuj nic nie zrobi z kodami. Niestety na dzień dzisiejszy nie potrafię poprawić opcji przepisywania captch. Raz się trafi że przepisze szybciej a raz dłużej. Bot wykonuje więcej prób przepisania niż widać na pasku stanu w programie, ale nie próbuje wpisywać kodu jeśli rozpoznany kod ma inną długość niż 5.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.11.2012, 21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2012, 21:20 przez Damianoslawp.)
matiszon ty jesteś autorem tego programu? Nie dał byś rady zrobić tak jak chyba tony że program sam robi listę chomik maniac explorer itd i na nie wysyła? Lub na ostatnio logowane chomiki.
CZemu jak spamer przypisuje kod to procesor chodzi mi na 100%. Czy to źle wpływa na kompa psuje się ?
nie psuje się
![]() A co do pierwszego, może kiedyś. Teraz mam parę innych rzeczy do zrobienia na top-liście. Np. program do opisywania gier, usunięcie widgetów (a wprowadzenie dynamicznych obrazków) zrobienie coś z oszustami którzy nabijają sobie głosy. I coś tam jeszcze
dobra testuje Chomiczkuj messenger,ktoś pisał że kradnie hasła,jeśli jutro albo póżniej nie będe mógł się zalogować to napiszę,mam nadzieję że się zaloguje
![]() ![]()
Nie ma takiej opcji żeby program wysyłał hasło i login gdzieś indziej niż na chomikuj.pl. Hasło zapisane w pliku save\set.ini jest zaszyfrowane.
Niestety w internecie można być anonimowo oczernianym i nic nie da się na to poradzić ![]() matiszon napisał(a):Hasło zapisane w pliku save\set.ini jest zaszyfrowane. Niby zaszyfrowane ale jaki problem odszyfrować ? Oto dane jakie były w pliku save\set.ini w paczce pobranej z chomiczkuj.pl haslo=dcFF1FADCB2G0AD6CD1053412E455CD2BF96 po odkodowaniu: katalonika Odkodowanie zajęło 10 sekund. Albo zmień szyfrowanie albo się nie chwal tym że hasło jest szyfrowane bo to tylko parodia szyfrowania. Poza tym po co zaśmiecać rejestr systemu kluczami z programu ? HKEY_CURRENT_USER\Software\Chomiczkuj szalony napisał(a):Oto dane jakie były w pliku save\set.ini w paczce pobranej z chomiczkuj.plNo chyba nie... Bo akurat do paczki wstukałem przypadkowe znaki w tym pliku. Pochwal się chociaż jakim szyfrem jest to zaszyfrowane jeżeli udało ci się to rozszyfrować. szalony napisał(a):Poza tym po co zaśmiecać rejestr systemu kluczami z programu ?Może po to żeby przy kolejnych aktualizacjach nie wpisywać go na nowo ? Czy 1 klucz to zaśmiecanie ?
05.11.2012, 22:25
Mam pytanie czy na chmiczkuj mógł byś zrobić zapamiętywanie hasła i loginu ? Bo zawsze zapominam
![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości