Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj.pl
Funkcja ta zostanie dopóki chomikuj nic nie zrobi z kodami. Niestety na dzień dzisiejszy nie potrafię poprawić opcji przepisywania captch. Raz się trafi że przepisze szybciej a raz dłużej. Bot wykonuje więcej prób przepisania niż widać na pasku stanu w programie, ale nie próbuje wpisywać kodu jeśli rozpoznany kod ma inną długość niż 5.
matiszon ty jesteś autorem tego programu? Nie dał byś rady zrobić tak jak chyba tony że program sam robi listę chomik maniac explorer itd i na nie wysyła? Lub na ostatnio logowane chomiki.

CZemu jak spamer przypisuje kod to procesor chodzi mi na 100%. Czy to źle wpływa na kompa psuje się ?
nie psuje się :P Po prostu skrypt oczyszczania captchy jest proceso-żerny, stworzyłem go najprościej jak mi się udało. Jak ci przycina trochę pobierz jeszcze raz, wrzuciłem wersję która daje trochę niższy priorytet łamaczowi kodów.

A co do pierwszego, może kiedyś. Teraz mam parę innych rzeczy do zrobienia na top-liście. Np. program do opisywania gier, usunięcie widgetów (a wprowadzenie dynamicznych obrazków) zrobienie coś z oszustami którzy nabijają sobie głosy. I coś tam jeszcze
dobra testuje Chomiczkuj messenger,ktoś pisał że kradnie hasła,jeśli jutro albo póżniej nie będe mógł się zalogować to napiszę,mam nadzieję że się zaloguje :)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
Nie ma takiej opcji żeby program wysyłał hasło i login gdzieś indziej niż na chomikuj.pl. Hasło zapisane w pliku save\set.ini jest zaszyfrowane.

Niestety w internecie można być anonimowo oczernianym i nic nie da się na to poradzić :P
matiszon napisał(a):Hasło zapisane w pliku save\set.ini jest zaszyfrowane.

Niby zaszyfrowane ale jaki problem odszyfrować ?

Oto dane jakie były w pliku save\set.ini w paczce pobranej z chomiczkuj.pl
haslo=dcFF1FADCB2G0AD6CD1053412E455CD2BF96 po odkodowaniu: katalonika

Odkodowanie zajęło 10 sekund. Albo zmień szyfrowanie albo się nie chwal tym że hasło jest szyfrowane bo to tylko parodia szyfrowania.

Poza tym po co zaśmiecać rejestr systemu kluczami z programu ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\Chomiczkuj
szalony napisał(a):Oto dane jakie były w pliku save\set.ini w paczce pobranej z chomiczkuj.pl
haslo=dcFF1FADCB2G0AD6CD1053412E455CD2BF96 po odkodowaniu: katalonika
No chyba nie... Bo akurat do paczki wstukałem przypadkowe znaki w tym pliku. Pochwal się chociaż jakim szyfrem jest to zaszyfrowane jeżeli udało ci się to rozszyfrować.

szalony napisał(a):Poza tym po co zaśmiecać rejestr systemu kluczami z programu ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\Chomiczkuj
Może po to żeby przy kolejnych aktualizacjach nie wpisywać go na nowo ?
Czy 1 klucz to zaśmiecanie ?
Mam pytanie czy na chmiczkuj mógł byś zrobić zapamiętywanie hasła i loginu ? Bo zawsze zapominam :D i muszę na emaila wchodzić by przepisać bo tam mam :D Lub autologowanie (nie wylogowywanie) tak jak np tu na odjechani jest ?
Chomiczkuj messenger działa świetnie zwracam honor :)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
Wersja 2.0 wydana
Bot teraz nie wysyła 2 wiadomości na jednej stronie chomikowych rozmów
i zoptymalizowałem troszkę algorytm przepisywania captchy.

[Obrazek: 65287804.png]
[Obrazek: 53533115.png]
[Obrazek: 65241765.png]
[Obrazek: 92694789.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości