Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik Bot - Oszukaj Chomika
Inaczej, przysyłają Ci smsa za ileś tam ale jak masz na koncie 0,00 dalej zostajesz na zerze : D
  Odpowiedz
Czyli ile kosztuje tak naprawdę ta "przyjemność"?
  Odpowiedz
2,46 Koszt Ale należy Wyłaczać usługe bo ci codzienei tyle będzie brać
  Odpowiedz
Nie wiem dokładnie bo 0 miałem : D

Ale google mówi:
ktoś na forum z gógla napisał(a):sms nic nie kosztuje, tylko jak podasz ten pin w ofercie to robi się subskrypcja, po które co jakis czas będziesz otrzymywał smsy za ktore ci będzie ssać kasę.

Żeby to wylaczyc wysylasz tam jakis sms o tresci STOP za tyle co normalny czyli ok 20 gr, wszystko jest opisane pod ofertą ...
  Odpowiedz
Mały Franek udostepnisz mi tego bota to ja go przeskanuje i sprrawdze
  Odpowiedz
Podsumowując fakty:
1. Nie wiadomo jak działa program i czy działa.
2. Jest możliwość, że wykrada hasło do chomika.
3. Brak informacji o autorze programu.
4. SMS premium + subskrypcja, której nikt nie chce.

Czyli kupujemy kota w worku i narażamy się na możliwość utraty chomika.
Dziękuję bardzo, nie skorzystam z oferty! :P
  Odpowiedz
spoko : ) rano wejdę na kompa to go gdzieś zaupam i Ci wyślę
  Odpowiedz
JA POTRZEBUJE GO BY PRZESKANOWAĆ PRZEZ 56 AtyWirusami NAPEWNO MA KEYGOLERA !
A wy mi nie ułatwiacie tego :D
  Odpowiedz
MeSSciaK napisał(a):A POTRZEBUJE GO BY PRZESKANOWAĆ PRZEZ 56 WIRUSÓW NAPEWNO MA KEYGOLERA !

A od kiedy to się plik skanuje wirusami ? Auc

Autor może i napisał działający program ale żeby mieć z tego korzyć wstawił go na taki hosting gdzie za każde pobranie pliku dostaje ileś tam dolarów czy tam euro. Po prostu bierze udział w programie partnerskim.

Jeszcze pozostaje najważniejsza kwestia czyli bezpieczeństwo.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
  Odpowiedz