Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik nie przyjmuje plików - ograniczenia?
Witam. Chciałem się zapytać czy wy też macie taki problem.

Dziś chciałem trochę rzeczy powysyłać na chomika a chomik odmawia przyjmowania plików, zarówno z shella jak i z komputera domowego, przez przeglądarkę czy przez chomikboxa. Przy wysyłaniu jakiegokolwiek pliki 1gb czy 5mb jest błąd..
Co mogło się stać? Czyżby wprowadzili ograniczenia przestrzenne?
  Odpowiedz
Mi też upload plików nie działa. Również kopiowanie plików na swoim chomiku oraz chomikowanie od innych nie działa. :(
  Odpowiedz
Prawdopodobnie mają jakieś problemy, chociaż możliwe, że mogą takie ograniczenia wprowadzić, ale czy na pewno? Wątpię aby aż tak się posunęli, bo to tylko na straty im raczej by wyszło :P Na razie nie można nic powiedzieć, więc trzeba czekać.

Jak widać nie tylko ty masz ten problem http://odjechani.com.pl/Thread-Nieoczeki...lik%C3%B3w
  Odpowiedz
darmowa przestrzeń dyskowa nie mogła trwać nieskończenie ;] myślę że wprowadzą jakieś zmiany

na moim drugim koncie również tak jest, natomiast pobierać się da, wygląda na to że wstrzymali przyjmowanie nowych plików

ciekawe jak długo to potrwa, może jednak prawnicy dotarli do Cypru :D
  Odpowiedz
Mam nadzieję, że jednak awaria, bo nie chciały się też kasować pliki, a to ostatecznie zwalnia przestrzeń dysku. :)
  Odpowiedz
Na kopie zapasowe najlepiej mieć dysk zewnętrzny z hostingami chmurami nigdy nic nie wiadomo (patrz megaupload)
  Odpowiedz
wszystko już działa
  Odpowiedz
U mnie dalej nie można przenosić, usuwać ani kopiować plików.
O godzinie 13 nie mogłem również wrzucać :-). Widać że baza się posypała.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Ja wrzuciłem na próbę mały plik tekstowy i poszło zaraz spróbuje coś większego.
  Odpowiedz