Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

ChomikBox na urządzeniach zewnętrznych
Czy możliwe jest zainstalowanie tej aplikacji na mp3 podłączonej do kompa (wykrywa jako urządzenie zewnętrzne) - tak by było najlepiej. Lub opcjonalnie na dysku podłączonym przez usb.

W pracy nas tak terroryzują, że nie możemy nic słuchać, po blokowali wszystko co możliwe, to posłuchałbym sobie plików z chomikuj chociaż.
  Odpowiedz
Szczerze, nie rozumiem o co chodzi.
ChomikBox daje możliwość dodania muzyki do swojej Playlisty, dzięki czemu po zainstalowaniu programu
można jej słuchać bez posiadania fizycznie na dysku twardym. Nie da się zainstalować jej na odtwarzaczu MP3
ze względu na całkiem inny system.

Być może chodzi Ci o to że chcesz zainstalować program na dysku twardym (zewnętrznym) a następnie
po podłączeniu słuchać muzyki - niestety z tego co wiem (mogę się mylić) nie ma wersji oficjalnej portable chomikboxa
więc bez instalacji się nie obejdzie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Z wersją Portable się nie spotkałem, ale wystarczy sobie skopiować folder Chomikbox z lokalizacji (domyślnie) C:\Program Files\ChomikBox i wrzucić na pendrive. Potem wystarczy uruchomić na innym komputerze pomijając instalację.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
I kolejne bzdury piszecie, wersja Portable chomikboxa jest (nieoficjalna), wystarczy poświęcić 10 sekund na wpisanie frazy w google.
  Odpowiedz
Szalony czytaj ze zrozuminiem, napisałem że nie ma wersji oficjalnej tylko robione przez userów kopie. Są one robione na starych wersjach, nie wiadomo czy nie kradną haseł.

Jeśli logujesz się w czym popadnie to tylko czekać jak chomika okradną.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
To już lepiej Ci stracić z 300mb na muzykę i słuchać bezpośrednio przez mp3
  Odpowiedz
(22.02.2013, 13:30)Sebastian napisał(a): Szalony czytaj ze zrozuminiem, napisałem że nie ma wersji oficjalnej tylko robione przez userów kopie. Są one robione na starych wersjach, nie wiadomo czy nie kradną haseł.

Jeśli logujesz się w czym popadnie to tylko czekać jak chomika okradną.

Nigdzie nie napisałeś że są wersje robione przez userów, napisałeś że nie ma oficjalnej wersji i z tym się zgadzam.

Zawsze sprawdzam każdy program pod kątem bezpieczeństwa (skrzywienie zawodowe) i nie loguje się w czym popadnie.
Jak będę miał chwilkę czasu to przygotuje chomikboxa portable z prawdziwego zdarzenia i udostępnię go userom.
  Odpowiedz
(22.02.2013, 17:55)szalony napisał(a): Jak będę miał chwilkę czasu to przygotuje chomikboxa portable z prawdziwego zdarzenia i udostępnię go userom.

Witam,
to ja czekam z niecierpliwością. Przetestowałem już kilka portablowych chomików i przy pomocy żadnego nie dało się słuchać playlisty z serwera. Będę bardzo wdzięczny jeślibyś stworzył taką wersję która dała by radę obsługiwać tę funkcję.
Pozdrawiam!
  Odpowiedz
Tutaj jest wersja portable do przetestowania http://odjechani.com.pl/Thread-ChomikBox...est%C3%B3w
  Odpowiedz