Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiker - chomikowanie całych "chomików"
No, pojawił się program, od twórcy CMP, więc można tak sobie o nim podyskutować.

Moim zdaniem więcej męczenia się, niż z ręcznym chomikowaniem - kopiowanie linków (pytanie, czy do kolejnych stron również, bo to nowy link), chomikowanie wyłącznie plików - powiedzmy sobie, że osobę, która ma porządek na chomiku (azazel, massive) można zachomikować spokojnie w godzinkę, dwie. Skoro i tak trzeba wejść do folderu, żeby skopiować link (ew kliknąć PPM i kopiuj adres odnośnika, ale jaka to różnica, 3 sekundy?) to równie dobrze można kliknąć end na klawiaturze i "zachomikuj folder".

Według mnie zbędny bajer. Na pewno w obecnej formie. Gdyby dało się chomikować całe podfoldery (np gry) to miałoby to sens dla osób, które chomikują. Ale sam nie chomikuję od innych to nie wiem. :D
  Odpowiedz
Dobrze, bo ceny chomikowanych plików od innych polecą na łeb na szyję. Ale znowu konkurencja wzrośnie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
No cóż, z jednej strony bot może się przydać do robienia folderów z masą plików, ale skoro nie chomikuje folderów bo jest trochę bezsensem, mam nadzieję że w aktualizacji naprawią ten problem.
Ech...
  Odpowiedz
Uważam że brak chomikowania folderów jest celowym zagranie ze strony twórców. Nagle powstało by 1000 klonów chomików co same wrzucają. Nie sądzę że zostanie to zmienione.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
No tak, ale ten program jest chyba wyłącznie dla osób, które robią klony - we wszystkich innych przypadkach szybciej zachomikujesz foldery ręcznie, niż przez program, skoro i tak musisz folder odwiedzić i wklepać link.
  Odpowiedz
No i program preferuje takie chomiki jak azazelangel2000 i Massive-X na których pewnie był testowany, co oznacza, że te chomiki zarobią dzięki niemu jeszcze więcej a oprócz nich autor tego programu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Jak dla mnie, ten nowy program mi się nie przyda ;]
  Odpowiedz
A mógł by ktoś podać nazwę tego programu ? :) , bo chciałem go przetestować :)
  Odpowiedz
(28.08.2012, 16:17)raden__ napisał(a): A mógł by ktoś podać nazwę tego programu ? :) , bo chciałem go przetestować :)

Patrz tytuł wątku (Chomiker).
  Odpowiedz
Kupujesz go na licencję więc nie przetestujesz :D.

Ja mam go na jednego chomika. Chomikuje całe foldery ale ta captcha wkurza dlatego zaprzestałem używania go.

Nie chce mi się przepisywać co parę folderów kodu.
  Odpowiedz