Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomiker - chomikowanie całych "chomików"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No, pojawił się program, od twórcy CMP, więc można tak sobie o nim podyskutować.

Moim zdaniem więcej męczenia się, niż z ręcznym chomikowaniem - kopiowanie linków (pytanie, czy do kolejnych stron również, bo to nowy link), chomikowanie wyłącznie plików - powiedzmy sobie, że osobę, która ma porządek na chomiku (azazel, massive) można zachomikować spokojnie w godzinkę, dwie. Skoro i tak trzeba wejść do folderu, żeby skopiować link (ew kliknąć PPM i kopiuj adres odnośnika, ale jaka to różnica, 3 sekundy?) to równie dobrze można kliknąć end na klawiaturze i "zachomikuj folder".

Według mnie zbędny bajer. Na pewno w obecnej formie. Gdyby dało się chomikować całe podfoldery (np gry) to miałoby to sens dla osób, które chomikują. Ale sam nie chomikuję od innych to nie wiem. :D
Dobrze, bo ceny chomikowanych plików od innych polecą na łeb na szyję. Ale znowu konkurencja wzrośnie.
No cóż, z jednej strony bot może się przydać do robienia folderów z masą plików, ale skoro nie chomikuje folderów bo jest trochę bezsensem, mam nadzieję że w aktualizacji naprawią ten problem.
Uważam że brak chomikowania folderów jest celowym zagranie ze strony twórców. Nagle powstało by 1000 klonów chomików co same wrzucają. Nie sądzę że zostanie to zmienione.
No tak, ale ten program jest chyba wyłącznie dla osób, które robią klony - we wszystkich innych przypadkach szybciej zachomikujesz foldery ręcznie, niż przez program, skoro i tak musisz folder odwiedzić i wklepać link.
No i program preferuje takie chomiki jak azazelangel2000 i Massive-X na których pewnie był testowany, co oznacza, że te chomiki zarobią dzięki niemu jeszcze więcej a oprócz nich autor tego programu.
Jak dla mnie, ten nowy program mi się nie przyda ;]
A mógł by ktoś podać nazwę tego programu ? :) , bo chciałem go przetestować :)
(28.08.2012, 16:17)raden__ napisał(a): [ -> ]A mógł by ktoś podać nazwę tego programu ? :) , bo chciałem go przetestować :)

Patrz tytuł wątku (Chomiker).
Kupujesz go na licencję więc nie przetestujesz :D.

Ja mam go na jednego chomika. Chomikuje całe foldery ale ta captcha wkurza dlatego zaprzestałem używania go.

Nie chce mi się przepisywać co parę folderów kodu.
Stron: 1 2