Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikowanie folderów
Witam Was odjechani.
Czy istnieje na chomikuj.pl jakiś sposób aby zachomikować parę folderów na raz?
W folderze filmy sporo osób ma w nim podfoldery do oddzielnych filmów i trochę dużo klikania aby przechomikować te wszystkie filmiki.
  Odpowiedz
Niestety trzeba po jednym.
---
  Odpowiedz
Niestety a nawet dobrze, trochę pracy.. czekacie na gotowca gdzie za jednym kliknięciem chcecie zdobyć swoje milion punktów. to nie tak powinno działać, ludzie godzinami uploadują, żeby ktoś na dobrą sprawę zarobił. Gardzę chomikami, którzy nie mają ani 1gb własnych plików. Po co wy (celowo) jesteście na tym portalu?
  Odpowiedz
Nie jestem pewien ale kiedyś dało się chomikować podfoldery (Było to ustawione w ustawieniach i zależało tylko od właściciela czy pozwala chomikować foldery (po jednym), foldery i pod foldery lub nic)
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
(28.04.2012, 00:01)niikii napisał(a): Niestety a nawet dobrze, trochę pracy.. czekacie na gotowca gdzie za jednym kliknięciem chcecie zdobyć swoje milion punktów. to nie tak powinno działać, ludzie godzinami uploadują, żeby ktoś na dobrą sprawę zarobił. Gardzę chomikami, którzy nie mają ani 1gb własnych plików. Po co wy (celowo) jesteście na tym portalu?
Nie wiem po co te nerwy. Przecież Ci od których inni chomikują pliki dużo na tym zyskują. Spotkałem się z przypadkami gdzie za zachomikowanie filmów/seriali płacili punktami.
  Odpowiedz
Ha ha ha.
Pamiętam jak opcji Zachomikuj Folder nie było.
Ciekawe co wtedy powiedzielibyście?
  Odpowiedz
Ja mając 100% własnego uploadu jestem zdecydowanie za opcją chomikowania - po pierwsze duża część punktów która do nas wpada idzie właśnie z zachomikowanych plików. Nie mam żadnej zbędnej reklamy, nie reklamuję innych chomików więc nie zależy mi na tym, żeby to u mnie była największa oglądalność. Po drugie zawsze widnieje napis "zachomikowano od:" i dzięki temu wyrabiasz sobie w pewien sposób markę - jeśli ktoś szuka plików o danej tematyce i zawsze trafia na ciebie/zachomikowane od ciebie, to jesteś wiarygodniejszy, cool i w ogóle fajnie. Dlatego nie blokuję, wręcz namawiam ludzi do chomikowania moich plików - oni bez pracy (mam posortowane, opisane, etc, nie trzeba nic przy tym robić) mają trochę punktów a ja reklamę i punktów zdecydowanie więcej. I nic nie tracę.
  Odpowiedz
(29.04.2012, 11:24)CzekoladowyBaron napisał(a): Ha ha ha.
Pamiętam jak opcji Zachomikuj Folder nie było.
Ciekawe co wtedy powiedzielibyście?

Pamiętam też te czasy trza było wszystko pojedynczo chomikować heh
  Odpowiedz
Jest program ' CHOMIKER ' . Kosztuje on 150 tys, ale możesz właśnie nim tak chomikować. :)
  Odpowiedz
(20.06.2012, 14:09)VanPure napisał(a): Jest program ' CHOMIKER ' . Kosztuje on 150 tys, ale możesz właśnie nim tak chomikować. :)

Ten program to porażka, kupiłem go i tylko wydałem niepotrzebnie punkty, szybciej ręcznie można zachomikować pliki i foldery niż tym programem.

Dzisiaj kupiłem podobny program od tonyviroos'a i jest o niebo lepszy (przynajmniej tak mi się wydaje po używaniu go przez 4 godziny).
Ma możliwość połączenia z captchatrader więc można sobie dodać do listy chomikowania całego chomika i zająć się czymś innym a program sam chomikuje.
W 4 godziny zrobiłem 3 kopie swojego chomika a mam sporo plików i folderów do zachomikowania.

Więc jeśli chodzi o jakość i działanie to program chomiker odradzam każdemu.
Jak się pobawię dłużej programem od tonego to opiszę jak on się sprawuje.
  Odpowiedz