Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ułatwione chomikowanie
Witam

Istnieje jakiś program ułatwiający chomikowanie plików z innych chomików?
Chodzi mi o to że jak chomikuje jakiś film i mam do niego kilka kategorii na chomiku, czy za każdym razem musze szukać w folderach i zmieniać miejsce dodania?
Czy może mogłoby to odbywać sie automatycznie że program sugerowałby mi miejsca docelowe filmu

Pozdrawiam
  Odpowiedz
Programu który za Ciebie wybierze odpowiedni folder raczej nie ma i chyba nie będzie, wiem jednak że powstaje program który będzie chomikował dany plik do kilku folderów, np. masz film należący do kategorii komedia, akcja, SF i na swoim chomiku masz katalogi z filmami podzielone na kategorie to podczas chomikowania będzie można wybierać do których katalogów ma trafić plik.
Tym sposobem za jednym kliknięciem film trafi do kilku katalogów bez konieczności chomikowania go kilka razy do każdego katalogu z osobna.
  Odpowiedz
Wielkie dzięki za odpowiedź cóz a zatem trzeba będzie poczekać cierpliwie na ten program.
  Odpowiedz