Jeden fragment utknął mi najbardziej w pamięci. Chomikuj.pl stara się szanować prawa autorskie, ale jego użytkownicy już nie.
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Chomikuj.pl w TVP2 (Panorama) - nie jest dobrze.
|
||
Przed chwilą oglądałem w TVP2 jak wydawcy książek pozwą portal Chomikuj.pl.
Jeden fragment utknął mi najbardziej w pamięci. Chomikuj.pl stara się szanować prawa autorskie, ale jego użytkownicy już nie. Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.11.2012, 19:28
Hmm wydawcy pozywają portal, portal pozywa wydawców, a użytkownik w du..e kopany będzie. Taka jednak kolej losu, gdy płotki jak my pchają się do basenu z rekinami.
15.11.2012, 19:30
Skoro już telewizja o tym mówi to coś jest na rzeczy
15.11.2012, 19:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2012, 19:38 przez Damianoslawp.)
Też właśnie oglądałem to ale myślę że chomikuj jak zawsze się wybroni Jedynie co to użytkownicy niektórzy udostępniający te książki mogą oberwać .
I telewizja jeszcze może chomikuj reklamę zrobiła bo jak ludzie usłyszeli a nie wiedzieli o tej stronie (tacy tez się zdarzają) to teraz może wejdą
15.11.2012, 19:37
Jak sądzicie czy warto usunąć chomika? co może nam grozić?
15.11.2012, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2012, 19:41 przez Damianoslawp.)
E tam ja teraz dobrze zacząłem zarabiać i nie zamierzam usuwać. Poczekamy czym się skończy ta sprawa może nic z niej wiele nie wyniknie. Jeśli zaś tak to wtedy będziemy myśleć. A zresztą jak coś to najpierw wezmą się za te najpopularniejsze chomiki.
15.11.2012, 19:51
Ja też nic nie usuwam jestem dobrej myśli
15.11.2012, 19:52
Dobrze, że nie udostępniam ani nie mam ebooków. Ale zauważyłem, że to tyczy się tylko polskich produktów zamieszczanych na chomikach (książki, filmy, muzyka, gry). Co prawda spotkałem się z blokadami brytyjskich wydawnictw, ale nie na taką skalę. No cóż. Mało kto chce polskie produkty kupować, bo są gorsze od zagranicznych, więc nasi producenci bronią każdego grosza.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
15.11.2012, 19:55
Yhh ja mam trochę muzyki i filmów polskich i seriali. Pomyślę nad ich usunięciem. Ale nie jestem znów aż tak popularny to może od raz mnie nie dostrzegą. Co do e booków ja też nie mam żadnych no chyba że kiedyś zachomikowałem jakieś ale raczej nie przypominam sobie takiej sytuacji i sprawdzałem chomika i nie mam żadnych książek
15.11.2012, 19:57
Szkoda że nie wiedziałem, że o chomikuj będą mówić w telewizji. Jeśli chodzi o e-book, to sprawa się rozkręca, a o sony już jakiś czas nic nie słyszę, może wy coś nowego wiecie ?.
|