Ciąża - od poczęcia do narodzin
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Fajnie jest zobaczyć takie maleństwo jak się rozwija od samego początku. Taki malusieńki cud <3
28.06.2017, 14:53
Filmik pięknie to wszystko przedstawia, ale poczuć to jak maluszek rosnąć i rozwijając się, porusza się w brzuchu to dopiero przeżycie niezapomniane
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
28.06.2017, 15:42
Czułaś to każdego dnia w zaawansowanym stadium ciąży?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
28.06.2017, 16:52
Pierwsze ruchy Malca poczułam wyraźnie jakoś w połowie piątego miesiąca ciąży, natomiast już tak non stop czułam i widziałam na powierzchni brzucha już pod koniec siódmego miesiąca Najprzyjemniejsze było jak mój partner "bawił" się z naszą pociechą dotykając mój brzuch w miejscach, w których pod skórą czuł nóżki i rączki Malca.
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
09.07.2019, 23:32
Aż się łezka w oku kręci, teraz się staramy o drugiego malucha, oby się szybko udało, przezornie zaczęłam lykać mamadha, odstawiłam kawę, bo jednak nie jet za bardzo wskazana w ciązy, słodkości tęz idą w odstawkę, w popzedniej ciąży sporo przytyłam i nie chcę tego powrótrzyć tym razem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości