Co tu dużo gadać, wszytko jest w artykule.
Ale skoro mam rozwinąć wypowiedź, to w mojej opinii to idealnie pokazuje wiedzę i inteligencje fanów Apple.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ciekawy eksperyment z iPhonem i Androidem
|
05.08.2015, 14:13
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wyda...wideo.aspx
Co tu dużo gadać, wszytko jest w artykule. Ale skoro mam rozwinąć wypowiedź, to w mojej opinii to idealnie pokazuje wiedzę i inteligencje fanów Apple. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.09.2015, 22:07
Najśmieszniejsze jest to, że takie sytuacje zdarzają mi się na co dzień..
Może nie w przypadku telefonów, ale np. Jak słyszę jak ktoś negatywnie ocenia win10, bo coś mu źle chodzi itd.. Potem podczas rozmowy okazuje się, że nigdy nie instalował windows'a 10 i nie ma zamiaru tego robić
26.09.2015, 00:19
Ludzie postępują tak zawsze i ze wszystkim. Nigdy nie miał w rękach androida ale się wypowiada, najczęściej negatywnie aby utwierdzić się w przekonaniu, że nie wyrzucił pieniędzy w błoto kupując iphone. Standard. To samo z książkami, grami i innymi rzeczami.
|