Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co dać chłopakowi w prezencie na dzień chłopaka??
Jak wyżej, czyli co mogę dać chłopakowi w prezencie na dzień chłopaka?? Problem jest taki, że nie mam ani grosza, więc nic nie mogę kupić :(
Miałam pomysł żeby zrobić breloczek z muliny w kolorach Chelsea z dużym napisem zespołu, gdyż on jest wielkim kibicem tego zespołu. Inny pomysł to zrobić breloczek z modeliny i go wypalić ale na to musiałabym mieć kasę :( Pomóżcie mi proszę :(
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Jeśli nie masz kasy, to może po prostu zwykłe życzenia i miło spędzony czas w Twoim towarzystwie
powinien załagodzić sprawę ;) - tak myślę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Ugotuj coś. Przygotuj piękną kolację, zapal świeczki, podaj coś taniego i prostego, co potrafi zrobić prawie każdy, na przykład spaghetti. Do tego romantyczna muzyka w tle, półmrok w pomieszczeniu, fajnie gdybyś miała również zapaloną świeczkę zapachową, ale nie jest ona konieczna.

Możesz również upiec jakieś ciastka serduszka dla niego, albo babkę w takim kształcie, ważna jest inicjatywa, nie sam prezent :) Jak dobrze się rozejrzysz, wszystkie produkty znajdziesz pewnie w domu. Jajka, mąka, olejek waniliowy, cukier puder, ewentualnie kupisz drożdże tylko.

Ładnie szkicujesz, więc może narysuj coś ładnie dla niego? To by Cię nic nie kosztowało :)
  Odpowiedz
Również chciałem zaproponować romantyczną kolację ale nie wiem czy w tym wieku chłopak oczekuje takich
niespodzianek. Dla wielu wydaje się to staromodne, zwłaszcza dla młodych ludzi. Wydaje mi się że właśnie Ty znasz
swojego chłopaka najlepiej i wiesz czego może od Ciebie oczekiwać łamane przez co lubi, czym się interesuje.
Prezent powinien być (tak sądzę) z głębi serca, czymś bardzo osobistym a nie oklepanym "prezencikiem".

Życzę Ci powodzenia :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Świeczki, mrok, róże, romantyzm - z tego co wiem, masz 16 lat więc czulibyście się co najmniej "dziwnie" i zbyt poważnie w tej roli.

Tutaj nie chodzi o przymusowe zadowolenie drugiej połówki. Zabierz go choćby na spacer, do parku i mile spędźcie tę chwilę. Może pokaż mu coś niezwykłego? Coś czego nie widział? Kombinuj... opcji jest wiele ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Albo też oglądnijcie sobie jakiś fajny film, serial na DVD czy tak bezpośrednią w TV.
Może coś w necie ciekawego będzie na przykład mecz Chelsea, no nie wiem, kombinuj dziewczyną, bitwa na poduszki raczej nie wchodzi w grę. :]
Najważniejsze to złóż życzenia i potem dopiero to co sobie zaplanowałaś, myślę że pomogłem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Nico mam 17 lat^^ kolacja odpada, gdyż nie mam wolnego domu tego dnia :( Plus mam lekcje do 15 więc mało czasu będziemy oboje mieli(znając życie limit czasowy nadal będzie do 21 -,-"). Co do szkicu myślałam o tym by coś narysować, aczkolwiek ciutke problem mam co to mogłoby być :D myślałam o swoim portrecie, ale to kiepski raczej pomysł. Co do tych ciastek to nie jest to zły pomysł ^^ Mogłabym muffinki upiec i polać je czekoladą i jak ona zastygnie to wyryć w niej wzór Serca z napisem w środku ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz