Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, dlatego jakie macie zdanie na ten temat?
Zapraszam do dyskusji
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Co daje Wam największą przyjemność - dawanie czy dostawanie prezentów?
|
08.01.2014, 18:07
U mnie jest to dawanie prezentów Ta radość w oczach drugiej osoby, której dajemy prezent. Szczęście i wgl. To jest o wiele przyjemniejsze moim zdaniem)
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, dlatego jakie macie zdanie na ten temat? Zapraszam do dyskusji
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.01.2014, 14:33
Dostawanie prezentów jest fajne, ale to obdarowywania nie mogę się zawsze doczekać.
10.01.2014, 00:25
Aż nasunęło mi się na myśl pewne porównanie. Niedawno były święta i muszę przyznać, że nie mogłem się doczekać, co ciekawe, nie otrzymania prezentów, ale ich wręczenia. Obie formy są niewątpliwie bardzo przyjemne
29.08.2014, 14:04
Wolę wręcza prezenty. Dostawanie jakoś mnie krępuje, a usmiech innych zawsze miło zobaczyć
29.08.2014, 22:14
Ja również uwielbiam dawać. A jeśli dostawać- te ręcznie robione. Bo nie ważne, jak drogi będzie podarunek- ten ręcznie robiony to ten, w który ktoś włożył serce.
30.08.2014, 12:14
Zdecydowanie wręczanie prezentów. Uśmiech i radość obdarowanego - bezcenna
30.08.2014, 12:30
Dla mnie dawanie i dostawanie prezentów nie jest ważne Jeżeli już miałbym wybierać wolę dawać prezenty. Tak już po prostu jest.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
31.08.2014, 15:15
Zależy, komu, kiedy i dlaczego lub co, od kogo i z jakiej okazji. Nie da się tutaj tego zważyć bez konkretnego przpadku.
08.09.2014, 13:26
Jednak dawanie, jeśli się oczywiście podoba
10.09.2014, 10:06
Zdecydowanie wolę dawać komuś prezenty, chociaż dostawanie też nie jest złe
|