Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co myślicie o E-narkotykach ??
Witajcie ,

Postanowiłem się tym naćpać dziś ale to trzeba umięc to zrobić ... I wiedzieć jak to sobie podać ... Oczywiście to tylko dzwięki z komputera nie żadna sprawa z wciskaniem w krew czy nos , czy usta... Tutaj uszy sluża do ćpania...

http://chomikuj.pl/agata3214/I-doser/dosy+mp3,2    (mozna bez pobierania posluchac)

Co myślicie o E-narkotykach ??
  Odpowiedz
Już kiedyś tesowałem i na mnie nie zadziałało.
  Odpowiedz