Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co sądzicie o stronie Manifo?
Witam!

Chciałbym zrobić własną stronę z portfoliem graficznym. Znalazłem stronę pl.manifo.com/ i mam do was pytanie czy ktoś ma tam swoją stronę i czy nie ma jakiś haczyków tak jak z pobieraczkiem czyli czy nie jest płatna?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
witam ja polecam stronę pl.wix.com/ jest darmowa ,pozdrawiam :)
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Ja manifo.com nie znam ale wygląda na wiarygodną. Tym bardziej że piszą że dają wszystkie opcje za darmo. Ja mam troche doświadczenia z wordpressem, 1%1 i cba.pl. Tam też możesz założyć sobie domenę i tworzyć galerię.
  Odpowiedz
ja ugu.pl tak jak moja strona radiowa [ treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości