Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co sądzicie o tym menu
Co sądzicie o tym menu?
/////http://enriqu607.wix.com/helikopter/////

Na ile oceniacie menu?

Uwaga!
Muzyka sie włącza automatycznie dokładnie dźwięk silnia helikoptera jak chcecie włączyć muzykę to player jest po prawej stronie na dole

Tylko mi nie spamować ze menu jest złe bo muli itp.
  Odpowiedz
Jak dla mnie za różowe , ale poza tym ok .
Szkoda , że nie tworzysz takich cud w np. Adobe Flash Player , wtedy grafika by się szybciej ładowała , a odnośniki , chodziłyby szybciej
Takie moje zdanie.
Na ile bym ocenił ? hmm... 250.000 pkt , może to dużo , ale doceniam to , ile włożyłeś w nie starań
Pozdrawiam :)
  Odpowiedz
(06.08.2012, 00:23)FILMY-AVI-RMVB napisał(a): Jak dla mnie za różowe , ale poza tym ok .
Dla dziewczyny dobre ogólnie nie rozumiem dlaczego te menu w wixie są takie drogę
ja stawiam na komfort ponieważ mam szybkiego neta a na niektórych chomikach widzę że mi te menu zamula przeglądarkę dlatego przez wzgląd na osoby z słabszym połączeniem mam tradycyjne menu a twoje menu wyceniłbym na 150 tys ponieważ kolorystycznie mi nie odpowiada;->Gdyby było w kolorze niebiesko-srebrnym wyceniłbym na 200 tys
  Odpowiedz
Powiem, Ci, że wykonałeś bardzo fajną pracę. Może kolory nie są dobrane dla chłopców, ale cóż, na świecie żyją też dziewczyny. :) Podoba mi się to jak klikniesz na helikopter to wyskakuje Ci całe menu i ten napis ' ZESTRZEL HELIKOPTER '. Podsumowując - kapitalne menu, które wyceniłbym na jakieś 300 tys, może i więcej. ;)
  Odpowiedz
Szczerze? Kompletnie nie rozumiem wyceniana menu z wix.com Przecież menu
na tej stronie może stworzyć każdy, nie znający się na tym kompletnie.
Oczywiście rozumiem że trzeba na takie menu poświęcić czas lecz jeśli miałbym dać
za to 250 tyś punktów to wolę zlecić komuś innemu aby zrobił mi to ręcznie, bez reklam wix.com
w Adobe Flash. Wiele osób przerabia gotowe szablony właśnie z wix.com i wycenia je na kilkaset tysięcy
punktów co jest dla mnie absurdem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(08.08.2012, 14:59)Sebastian napisał(a): Szczerze? Kompletnie nie rozumiem wyceniana menu z wix.com Przecież menu
Oczywiście rozumiem że trzeba na takie menu poświęcić czas lecz jeśli miałbym dać
za to 250 tyś punktów to wolę zlecić komuś innemu aby zrobił mi to ręcznie, bez reklam wix.com
w Adobe Flash. Wiele osób przerabia gotowe szablony właśnie z wix.com i wycenia je na kilkaset tysięcy
Ja np: robię z pustych szablonów a nie gotowych szablonów :P . Fajne menu wyceniłbym na 150 tyś pkt
  Odpowiedz
(08.08.2012, 14:59)Sebastian napisał(a): Szczerze? Kompletnie nie rozumiem wyceniana menu z wix.com Przecież menu

Ja tez robię wszystko od podstaw ;)
  Odpowiedz