Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
04.01.2013, 20:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 19:24 przez MissFuneral.)
Dzisiaj chciałem sobie dołożyć troszkę ramu.
No i włożyłem go w miejsce w jednostce, ale coś mi nie pasowało, gdyż płytka nie wchodziła do końca ... Ale nic. Włączam kompa, a tu nagle tylko dymek i smród ... Czy ktoś wie, co się mogło wskutek tego spalić? Przypuszczam, że płyta główna, ale pewności nie mam ...
Odpowie mi ktoś na ten problem?
Mnie kiedyś padł zasilacz to też taki smród był. Padła Ci płyta główna przy tym eksperymencie.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
04.01.2013, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2013, 21:15 przez Swordancer.)
Wyjmij procesor, odłącz kartę graficzną, dysk, dvdrom, ram. Wentylatory jak się nie włączą na 5s, to płyta do wyrzucenia. Niektóre płyty bez procka i ramu w ogóle nie dają znaku życia. Jesteś pewien, że ten drugi zasilacz jest sprawny?
PS: Jak wszystko rozłączysz, to zostaw procesor i spróbuj włączyć, a później go wyjmij i również spróbuj.
04.01.2013, 21:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2013, 21:18 przez Swordancer.)
Jak zasilacz nie podaje odpowiedniego napięcia, to komputer nie da znaku życia. Mi kiedyś też poszedł smród z zasilacza, ale komputer pozostał sprawny. Niekoniecznie ram wywołał to co się stało. Styki wejścia ram nie pracują na zabójczym dla zasilacza napięciu.