Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co teraz robią wasze zwierzaki? :)
Mój pies męczy mamę, bo je kabanosa i on też chce, a kot za nim [Obrazek: smiley_leje.gif] A gryzonie sobie biegają i śpią
  Odpowiedz
Mój kot głównie śpi albo leży i nic nie robi :D
  Odpowiedz
O tej godzinie zwykle siedzi na dworze i poluje. Rano mam pod drzwiami zawsze jakaś mysz, kreta, czasem nawet jaszczurkę.
  Odpowiedz
Mój pies śpi, tradycyjnie. :D
  Odpowiedz
Koty śpią gdzieś razem w kupie, a psy w budach.

Buda murowana dwukomorowa. Wpadłby ktoś na to?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
(27.02.2016, 17:30)amb00 napisał(a): Mój kot głównie śpi albo leży i nic nie robi :D

Potwierdzam, dokładnie tak. :D
Moja kotka to samo - śpi i śpi, wiecznie śpi. Noc - śpi, dzień - śpi, wieczór - śpi, teraz też śpi :D. Zresztą nic dziwnego, staruszka już, 13 lat będzie mieć (mimo, że zupełnie nie wygląda na swoje lata), to nie ma zupełnie na nic siły i leni się na łóżku tylko. :)

http://www48.zippyshare.com/v/Mm3VnodT/file.html <- leniuch oczywiście.
http://www41.zippyshare.com/v/QWnYi83A/file.html <- no i moja ręka, ładnie mnie trzyma, czyż nie prawdaż? ^.^

Jednakże to i tak zdjęcia mojej Kotki z niecałego roku temu. :)
  Odpowiedz
Ukradłaś mi kota! Haha

Mam takiego samego. Nie wiesz jaka to rasa?

I rzeczywiście, nie wygląda na 13 lat.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
mój kotek śpi ale ogólnie mało śpi
  Odpowiedz
Teraz mój pies zajada karmę. :P
  Odpowiedz
Bumcia chce ode mnie wyłudzić kawałek kabanosa Wysmiewa
  Odpowiedz