Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co z nim zrobić?
Exclamation 
Witajcie!
Mam taki problem, z chomikiem, który pisze do mnie różnego rodzaju wulgaryzmy, za to, że mu tam kiedyś wysłałem reklamę na jego ch.r.

Załączony screen:
[Obrazek: o73ok8.jpg]

I tutaj moje pytanie:
Ja coś z nim zrobić, żeby go zablokować, bo przyciski zgłoś "spam", "oszustwo" w tej sytuacji nie działają, ponieważ tylko ja na niego klikam, a do tego potrzeba kilkunastu zgłoszeń.

PS: Nie chcę jego blokować na moim koncie, tylko po prostu, żeby jego konto zostało zablokowane.
PomóżcieTakjest

Odpowiedz
Mogę Ci pomóc, chociaż po co na to reagujesz? Im bardziej reagujesz tym bardziej się zniżasz do jego poziomu i go prowokujesz. Na pewno sobie zasłużyłeś reklamą?
  Odpowiedz
(13.11.2014, 21:46)Monoceros napisał(a): Im bardziej reagujesz tym bardziej się zniżasz do jego poziomu i go prowokujesz. Na pewno sobie zasłużyłeś reklamą?

Nie nie zasłużyłem sobie reklamą, wysłałem tylko małą nieszkodliwą reklamkę o wielkości 400x450p. On zamiast po prostu usunąć, czy choćby mnie zablokować wysyła mi kilka wulgarnych wiadomości. Nie chcę i NIE zniżam się do jego poziomu, i nie odpowiadam mu na te wiadomości, tylko chcę chronić innych użytkowników, i nie chcę, by ktoś takie siedział na chomikuj, bo takie wiadomości są strasznie wkurzające, a on mi się w innych wiadomościach śmieje i czuje się bezkarny.

(13.11.2014, 21:46)Monoceros napisał(a): Mogę Ci pomóc, chociaż po co na to reagujesz?
A jaką pomoc chcesz zaoferować?, co chcesz zrobić?

Odpowiedz
Co do pomocy pisz na priv. Nie będę o tym pisał publicznie. Trafisz na takich ludzi nie tylko na chomikuj, ale i w życiu realnym. Nie ma co zaprzątać sobie głowy.
  Odpowiedz