Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Counter Strike 1.6
Counter-Strike - (nazywany skrótowo CS) – taktyczny first-person shooter, który został stworzony 19 czerwca 1999 r. jako modyfikacja do gry Half-Life. Początkowo Counter-Strike wymagał do działania Half-Life'a, jednak wraz z upływem czasu stworzono kolejne jego wersje, które przekształciły się w samodzielne produkcje, jedynie korzystające z silnika oryginalnej gry.

Counter-Strike dość szybko zyskał ogromną popularność i stał się platformą turniejową na imprezach e-sportowych, na których znajduje się do dziś.

Osobiście grałem około dwóch lat oraz miałem własne serwery.
Zdecydowanie polecam tą grę !
[Obrazek: counter+2.jpg]
[Obrazek: 22049074.jpg]
[Obrazek: 7f6ca7a6x.png]
[Obrazek: triploheadshotdt1.jpg]
  Odpowiedz
(19.03.2011, 12:42)KruchyFix napisał(a): Osobiście grałem około dwóch lat oraz miałem własne serwery.
Zdecydowanie polecam tą grę !

Tutaj nie ma co polecać. Każdy gracz chyba chociaż raz w to grał, a jeśli nie to na pewno o Cs-ie słyszał. Sam grałem przez dłuższy czas (obecnie przerwa) i jeśli tylko znajdzie się odpowiedni serwer, a najlepiej sieć serwerów i w miarę przyzwoite osoby tam grające to potrafi wciągnąć.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ja nie grałem bo nudzi mnie takie granie w kółko w to samo. Tylko takie grupowe naparzanie w przeciwników różnorakimi rodzajami współczesnej broni. Dodatkowo gra jest oparta na bardzo starym silniku graficznym Half-Life co poniekąd w pewnym sensie przyczynia się do jej grywalności - gra nie laguje się nawet na słabych łączach. Takie ot moje zdanie.
  Odpowiedz
Wiadomo, nie każdemu musi się podobać.
W takich grach mniej liczy się grafika. Jak widać jest to najpopularniejsza gra tego typu i przyciąga najwięcej graczy z całego świata.

Niby gra się w kółko, ale tego się tak nie odczuwa. Każda runda jest na swój sposób inna.
  Odpowiedz
Uwielbiam ta grę :D
  Odpowiedz
Kruchy ja czasem gram na Inny Wymiar wbij czasem ja mam nick mistrzuniu17
  Odpowiedz
A macie jakies servery na ktorych gra srednio 5-20 osob ?
  Odpowiedz
Amycus, osobiście gram na serwerze 4Fun fragged.pl i ten serwer polecam.
Cały dzień po 30 osób wieczorami o 00:00 jest zawsze koło 15 graczy.
  Odpowiedz
Jedna z moich ulubionych gier w które grywam często... =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Kruchy dzieki za info :) poszukam i jak cos to moze bede gral :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości